• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha X-Fit Cargo Pants Camo

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavuus! Alpha X-Fit Cargo Pants Camo, maastokuvioidut verryttelyhousut, iso ALPHA teksti vasemmassa lahkeessa, resorivyötärö, kiristysnyörit vyötärönauhassa, rento istuvuus, Alpha-kangasmerkki, todella kapea lahje, valmistaja Alpha Industries – USA

65,00 € – 109,90 €

Tyhjennä valinta

Alpha X-Fit Cargo Pants Camo, maastokuvioidut verryttelyhousut, oranssi Alpha-kangasmerkki sisäpuolella, vyötärökiristys, resorivyötärö, todella kapeat lahkeet, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha X-Fit Cargo Pants Camo

Jos tekee mieli kokea miltä tuntuvat galaksin äijimmät verryttelyhousut niin tästä löytyy sellanen kombinaatio, että paree olla nopee. Nämä viedään käsistä! Täydelliset siis esim. kuntoiluun, sohvalla löhöilyyn, salilla tai baarissa käymiseen sekä yläosattomaan venyttelyyn parvekkeella; Näitä kaikkia on testattu ja palaute kentältä on ollut hyvää. Kunnon college-housut ja Alpha. Mikäs sen parempaa?

Alpha X Fit on Alpha Industriesin urheilu/vapaa-ajan malliston nimi, jossa on paljon college huppareita, housuja ja shortseja. Mallisto on hyvin urheiluhenkinen ja on tarkoitettu rentoon meininkiin.

Materiaali

80% kampapuuvillaa ja 20% polyesteriä. Joustavat ja mukailevat liikkeitä päällä.

Koko

Normaalimitoitus ja runsas venymis- eli ”makkaravara” vyötärökoossa. Malli 178cm/75kg pitää kuvissa L-kokoa. Ota kokoa isommat per 5 cm ja/tai 5kg. Lahjemitta on ja pysyy 32″-mitassa.

Tästä Alpha Industries Track T-Paita uusiin college-shortseihin!

– Valmistajana Alpha Industries, USA
– Kunnon verryttelyhousut
– Maastokuvioidut
– Resorivyötärö
– Rennot
– Alpha-kangasmerkki
– Erittäin mukavat yllä
– Laadukas toteutus

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!