facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
33 %
Säästä 30,00 €
ALENNUKSESSA
33 %
Säästä 30,00 €
ALENNUKSESSA
33 %
Säästä 30,00 €
ALENNUKSESSA
33 %
Jopa 30,00 €

Alpha X Fit Shortsit Musta

89,90  59,90 

0 out of 5

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavuus! Alpha X Fit Shortsit Musta, verryttelyshortsit, iso ALPHA teksti vasemmassa lahkeessa, resorivyötärö, kiristysnyörit vyötärönauhassa, rento istuvuus, oranssit Alpha merkinnät shortsien sisäpuolella, valmistaja Alpha Industries – USA

Poista

Kuvaus

Alpha X Fit Shortsit Musta, verryttelyshortsit, oranssi Alpha kangasmerkki sisäpuolella, vyötärökiristys, resorivyötärö, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha X Fit Shortsit Musta

Jos tekee mieli kokea miltä tuntuvat galaksin äijimmät verryttelyshortsit niin tästä löytyy sellanen kombinaatio, että paree olla nopee. Nämä viedään käsistä! Täydelliset siis esim. kuntoiluun, sohvalla löhöilyyn, salilla tai baarissa käymiseen sekä yläosattomaan venyttelyyn parvekkeella; Näitä kaikkia on testattu ja palaute kentältä on ollut hyvää. Kunnon college-shortsit ja Alpha. Mikäs sen parempaa?

Alpha X Fit on Alpha Industriesin urheilu/ vapaa-ajan malliston nimi, jossa on paljon college huppareita, housuja ja shortseja. Mallisto on hyvin urheilu henkinen ja on tarkoitettu rentoon meininkiin.

Materiaali

80% kampapuuvillaa ja 20% polyesteriä. Joustavat ja mukailevat liikkeitä päällä.

Koko

Normaalimitoitus ja runsas venymis- eli ”makkaravara” vyötärökoossa. Malli 178cm/75kg pitää kuvissa L-kokoa. Ota kokoa isommat per 5 cm ja/tai 5kg. Lahjemitta on ja pysyy 32″-mitassa.

Tästä Alpha Industries Track T-Paita uusiin college-shortseihin!

– Valmistajana Alpha Industries, USA
– Kunnon verryttelyshortsit
– Mustat
– Resorivyötärö
– Rennot
– Oranssi kangasmerkki sisäpuolella
– Erittäin mukavat yllä
– Laadukas toteutus

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä