• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New0kpl jäljellä

Alumiininen Army Säilytyslaatikko 56L

Alumiininen Army Säilytyslaatikko 56L, kookas armeijatyylin säilytyslaatikko, kiiltävä alumiini, ARMY-kohokuviointi etupuolella, tilava, kevyt ja kestävä rakenne, valmistaja Fostex

Kevyt alumiininen säilytyslaatikko kätevillä jousitetuilla kantokahvoilla!

98,00 €

Alumiininen Army Säilytyslaatikko 56L, kookas armeijatyylin säilytyslaatikko, kiiltävä alumiini, ARMY-kohokuviointi etupuolella, tilava, kevyt ja kestävä rakenne, valmistaja Fostex

Alumiininen Army Säilytyslaatikko 56L

Laatikkoa pukkaa! Valikoimiimme löydettiin tämmöinen kätevä ja kevyt armeijatyylinen alumiininen laatikko, jossa vahvistetut reunat ja näppärät jousiviritteiset kantokahvat. Jokaisen laatikon varustukseen kuuluu nylonremmit, joiden avulla laatikon kansi pysyy auki sisältöä tutkiessa. Laatikon lukitus on salpamallinen ja pysyy tiiviisti kiinni. Kaikin puolin mukavan kevyt ja tukeva astia myös varusteiden tai muiden tarpeiden pitkäaikaiseen säilytykseen. Saatavilla myös isompana arkkumallisena ratkaisuna!

Mitat & koko

59 x 25 x 39 cm. Painoa tyhjänä 4,1 kg.

Muuta

Tämän tyylisiä laatikko käytetään yhä edelleen sotilaiden henkilökohtaisen varustuksen säilyttämiseen ja kenttäkamppeiden kuljettamiseen, joskin oma laatikkomme on hieman simppelimpi ja virtaviivaisempi käyttää. Erityismainintana on pakko kehua ratkaisua, jolla arkun kahvat on päätetty virittää jousilla, jotta ne palautuvat takaisin oli arkku itse miten päin tahansa. Näin kahvat eivät sotkeennu muihin varusteisiin liikutettaessa, eivät kahvat estä arkun laittamista kyljelleen tai muihin asentoihin tarpeen mukaan. Kantta suojaavat kulmissa korotetut alumiiniset suojat, joten samankokoisten arkkujen latominen päällekäin sujuu ilman lommoja.

HUOM! Laatikot ovat tilaus tavaraa elikä kun teet sitovan tilauksen tulet saamaan laatikot noin 1-3 viikossa. Kun maksettu tilaus on tehty tilausta ei voi enään perua. Huomioi toimitusaika jotta ei tule hoppu! Kun laatikot ovat saapuneet saat seurantatunnuksen jolla tarkkailet paketin toimitusta postin sivuilta. Mikäli valitset maksutavaksi klarna tai collector osamaksu/lasku aktivoimme maksun muutaman päivän sisällä vaikka et ole vielä saanut tuotetta.

Tästä pääset tarkastelemaan hiukan pienempää .50 cal ammuslaatikkoa!

– Valmistaja Fostex
– Armeijatyylin säilytyslaatikko
– Kiiltävä alumiini
– Tilava ja kevyt
– Jousen avulla palautuvat kahvat
– Nylon-remmit pitävät kannen auki tarvittaessa
– Vahvistetut kulmat ja kansisuojat
– Tiivisti sulkeutuvat salpalukot

Saatat myös pitää...