facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki

90,00 

0 out of 5

Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki, Yhdysvaltain armeijan lumipuvun osa, napitettava etumus, valtava huppu, kiristysnyörit, valkoinen kuosi

Aitoa USA:n armeijan ylijäämää!

Poista

Kuvaus

Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki, Yhdysvaltain armeijan lumipuvun takki, pitkä helma, nappikiinnitys, valkoinen, läpivietintaskut, kiristysnyörit vyötäröllä ja helmassa

Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki

Aidot amerikkalaiset lumipuvut ovat nykyään harvinaista herkkua, varsinkin käytettyinä. Näitä tusailtiin 30-luvulta lähtien suursotien talviosuuksia varten ja ne ovat tyyliltään massiivisia naamiointiin suunniteltuja pukuja, hyvin samaan tyyliin kuin suomalaiset lumipuvut talvi- ja jatkosodissa. Ideana on pukea nämä talvipuvun päälle, jolloin sotilas, joko liikkumatta, maaten, liikkuen, hiihtäen tai miten vain liikkuen on mahdollisimman hyvin maastoutunut valkoiseen talvimaisemaan. Tuotekuvissa oma myymäläpäällikkömme on pukeutunut hienoon Schott NYC -talvitakkiin ja sitten laittanut itse Lumipuvun Fishtail Takin siihen päälle. Näin sitä pitäisi oikeasti käyttää, mutta käytä ihan miten itse tykkäät!

Materiaali

Puuvillainen pintakuosi, jossa on taatusti jotain keinokuitua seassa parantamassa kestoa. Todella jykevät kangas.

Koot

Takkeja on vain koossa L, mutta ne ovat kaikki todella väljiä. Jos alle laittaa paksun talvitakin, niin takki mahtuu hyvin 170-195cm/70-95 kg kavereille. Kuvien malli 178cm/75kg.

Muuta

Takissa on läpiviennit taskujen kohdalla. Tarkoitettu muiden vaatteiden päälle laitettavaksi. Napitettava etumus ja valtava huppu lumipyryä vastaan. Oikeasti, hupun sisään mahtuu sekä iso kuuppa, pipo että talvitakin huppu. Helmassa on tosiaan kiristysnyörit, joten voit kivasti ehkäistä lumen pääsyn hipiälle. Tuosta vielä kunnon pipo päähän ja kohti myrskyä!

– Amerikkalaisvalmisteinen talvipuvun takki
– Pitkä malli
– Valtava huppu
– Valkoinen
– Aitoa ylijäämää
– L-koko sopii normaalivartaloiselle 170-195cm kaverille

Lisätiedot

Koko

L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä