facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Amerikkalainen Rahavyö Musta

34,85 

0 out of 5

 Amerikkalainen Rahavyö Musta, nahkaa, sisällä pitkä vetoketjullinen tasku, aitoa nahkaa, metallisolki tehty Italiassa, valmistettu Yhdysvalloissa, valmistaja Fostex

 

Poista

Kuvaus

Amerikkalainen Rahavyö Musta, amerikkalainen nahkavyömalli, pitkä vetoketjullinen piilotasku, metallisolki tehty Italiassa, valmistettu Yhdysvalloissa, valmistaja Fostex

Amerikkalainen Rahavyö Musta

”Sehän on ihan normaali nahkavyö”.. Tai niinhän se rosmo luulee! Kyseessä on kuitenkin näppärä rahavyö, jonka sisälle voi sujauttaa setelit / muut arvopaperit turvaan. Kupletin juoni on seuraava: yön sisäpuolella on vetoketjullinen ”tasku”, jonne voit laittaa suuren määrän seteleitä tai muuta paperia siististi käärittynä. Vetoketjun pienuudesta johtuen suosittelemme varomaan liian kovia otteita sen avaamisessa ja sulkemisessa.

Mitat

Taskuosan pituus on noin 37cm ja leveys noin 3cm. Itse vyön leveys on pauttiarallaa 4 cm.

Muuta

Vyön solki on siisti, kevyesti kiiltävä alumiinin värinen. Vyö suljetaan yhdellä jämäkällä piikillä. Vyö on toki lyhennettävissä kotikonstein, mikäli sen pituus on muutoin ylitsepääsemättömän pitkä. Tämä vyö on astetta pidemmän mallinen, aitoon Amerikan tyyliin! Tässä toinen rahavyö vaihtoehto jos tämä on loppu.

Valmistettu USA:ssa
– Leveys ~ 4 cm
– Musta
– 100% aitoa nahkaa
– Vetoketjullinen tasku seteleitä varten
– Halpa turva arvopapereille

Lisätiedot

Koko

105CM, 115CM, 120CM, 125CM, 130CM

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä