• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Armeijamaali Litran Purkki Forest Green

Armeijamaali Litran Purkki Forest Green, litran purkki, metsänvihreä, koodi NSN 8010-17-007-7052, valmistaja Fosco

39,00 €

Armeijamaali Litran Purkki Forest Green, litran purkki, metsänvihreä värisvävy, koodi NSN 8010-17-007-7052, valmistaja Fosco/Fostex

Armeijamaali Litran Purkki Forest Green

Litran purkki Foscon huippusuosittua Forest Green -maalia. Sopii erinomaisesti aseiden, suojien tai esimerkiksi astetta jykevämpien pienoismallien maalamiseen turha sitä on isompaa kohetta maalata käyttäen spraymaaleja. sRGB-kalibroidulla näytöllä kakkoskuvan kannen maalitäppä pitää 99,9% paikkansa maalin lopputuloksesta. Yksi purkki Forest Green -maalia painaa 1,455kg. Yhdessä tukkupakkauksessa on 6 purkkia mikäli haluat isomman erän kerralla – teemme sinulle toki tarjouksen tukkupakkauksesta.

Muuta

Avattua maalipurkkia ei kannata hävittää heti, jos purkissa on vielä maalia jäljellä. Säilytä avattua maalipurkkia väärinpäin (eli kansi alaspäin). Näin maali säilyy huomattavasti pidempään ja se on heti käyttövalmiina seuraavaan projektiisi.

Meiltä löytyy armeijamaaleja myös spray-purkeissa, esimerkiksi väreissä Indian Green tai Tropentarn Sand. Armeijahenkisiä spraymaaleja löytyy meiltä varastosta useita eri sävyjä, joten tervetuloa tutustumaan maalivalikoimaamme! Saatavana nykyään myös Maalinpoistaja Spraymaali purkki sekä erilaisia lakkoja!

– Valmistaja Fosco
Armeijamaali Forest Green
– Litran maalipurkki
– Voit käyttää ruiskumaalaamiseen

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!