• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Arrow Taktinen Veitsi Mustavalkoinen

Arrow Taktinen Veitsi Mustavalkoinen, kiinteäteräinen yleisveitsi, mustavalkoinen kahva, vankka rakenne, mukana nylonkankaasta valmistettu vyökotelo, valmistaja 101inc

Vankka ja virtaviivainen veitsi mustavalkoisella kahvalla! Saatavana verkkokauppa valikoimastamme

29,99 €

Arrow Taktinen Veitsi Mustavalkoinen, kiinteäteräinen yleisveitsi, mustavalkoinen kahva, vankka rakenne, mukana nylonkankaasta valmistettu vyökotelo, valmistaja 101inc

Arrow Taktinen Veitsi Mustavalkoinen

Otettiin sisään kunnon erä uusia 101incin komeita ja ennenkaikkea yksinkertaisen kestäviä taktisia veitsiä. Arrow on kapeahko keskikokoinen taktinen veitsi, jonka erityistuntomerkkinä on nimensä mukaisesti nuolimainen ja kauniisti kuvioitu kahva. Muotoillun gripin ansiosta veitsi pysyy hyppysissä paremmin kuin suoran gripin. Terän hamarapuolella on uritus peukaloa varten, jotta hienovaraisempi nikkarointi olisi helpompaa. Veitsen keskiosassa on molemmin puolin läpivienti ja kannassa on oma läpivienti narulle, joten veitsen saa kätevästi vyölle lenkille tai esimerkiksi kepin nokkaan kiinni, jolloin yhdistelmästä saa ihan kelvollisen keihään.

Materiaali

Veitsen terä on 440C-laadun ruostumatonta terästä. Kantotasku on nylonia. Tämän hintaluokan veitseksi Arrow on todella jämäkkä tapaus. Terä on tehty koko veitsen matkalta yhdestä metallipalasta ja rakenne on yleisesti erittäin vakuuttava.

Koko & mitat

Veitsen pituus on noin 22 cm päästä päähän ja leikkaavan terän pituus 8 cm. Terän paksuus hamarapuolelta n. 4 mm. Painoa veitselle tulee 235 grammaa.

Muuta

Kahvan voi halutessaan vaihtaa toisenmalliseen samankokoiseen kahvaan tai vaikkapa veistää itse puusta tilalle omannäköisensä. Kahva on kiinni ruuveilla. Tämä veitsen versio on täysin sileäteräinen. Katso ominaisuuksia tarkemmin tuotekuvista!

– Valmistaja 101inc
– Taktinen veitsi
– Mukana napitettava nylonvyökotelo
– Kätevä koko
– Vankka rakenne
– Tehty yhdestä teräspalasta
– Mustavalkoinen kahva
– Toimitetaan omassa pahvilaatikossaan