• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
3kpl jäljellä

Assault Pack Reppu 25L Punainen

Assault Pack Reppu 25L Punainen, 25 litraa repputilaa, kompaktiksi pakkautuva kiristysremmien ansiosta, kirkkaanpunainen huomioväri, kokoonsa nähden monikäyttöinen ja tilava, valmistaja Sturm De.

Komea kirkkaan punainen pikkureppu päiväretkille!

42,00 €

Assault Pack Reppu 25L Punainen, 25 litraa repputilaa, kompaktiksi pakkautuva kiristysremmien ansiosta, kirkkaanpunainen huomioväri, kokoonsa nähden monikäyttöinen ja tilava, valmistaja Sturm De.

Assault Pack Reppu 25L Punainen

Vihdoinkin reppu, jota voi kontrolloida juuri niin kuin itse halajaa. Repusta löytyy uskomaton määrä erikokoisia taskuja ja molle-yhteensopiville taskuille lenkkejä. Repun taskujen kireyttä saa säädettyä lähes jokaisesta suunnasta. Enää ei siis ole väliä miten sen repun pakkaa, koska noiden remmien avulla saadaan aikaiseksi todella siisti ja kompakti paketti. Samankokoisia reppuja on saatavilla myös monessa muussa värissä!

Mollelenkit

Kuten mainittu, niin repun ulkopuolella ja olkaimissa on lenkkejä molle-yhteensopiville taskuille. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit lisätä repun ulkopuolelle esimerkiksi myymiämme Rapid-sarjan tarviketaskuja niin paljon kuin sielu sietää. Olkaimeen voit sujauttaa esimerkiksi taskun kännykälle, repun sivulle juomapullotaskun jne.

Taskut

Repun ulkopuolella on kaksi erikokoista, vetoketjullista taskua. Niiden alapuolella on yksi iso osasto, jossa on ison osaston lisäksi 3 erilaista taskua parhaan järjestelyn takaamiseksi. Pääosasto on suurin ja sieltä löytyy yksi pienempi vetoketjullinen tasku esimerkiksi henkilöllisyystodistukselle ja lompakolle. Repun pääosasto aukeaa kokonaan, eli vetoketju jatkuu ylhäältä ihan alas asti. Repun selkäosassa on isohko tasku juomarakolle tai esimerkiksi tärkeille asiakirjoille.

Muuta

Repussa on säädettävät olkaimet (ylä- ja alapäästä) ja olkaimet saadaan hätätilanteessa avattua klipseillä. Repun korkeus on noin 45cm ja leveys 30cm. Tilavuus n. 25 litraa.

Miksi minun pitäisi valita tämä reppu?

Assault Pack on oikea valinta, mikäli tarvitset täysin muunneltavaa reppua mihin tahansa käyttöön. Yllämainitut ominaisuudet tekevät tästä aivan pirun mahtavan repun. Onhan se vielä aika komeakin!

– Valmistaja Sturm De/ Mil-Tec
– Erittäin monipuolinen pikkureppu
– Punainen
– Kompaktiksi kiristettävä
Runsaasti taskutilaa