• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Assault Reppu 60L Musta

Assault Reppu 60L Musta, kolmen päivän varusteet reppu, 60 litrainen, MOLLE-verkkoa lisätaskuja varten, pidempiin reissuihin, valmistaja Fostex

Varsinainen tehopakkaus, tavaraa mahtuu reilummin messiin!

99,99 €

Assault Reppu 60L Musta, kolmen päivän reppu, 60 litraa tilaa, MOLLE-verkkoa, pidempiäkin reissuja varten, valmistaja Fostex

Assault Reppu 60L Musta

Vihdoinkin reppu, jota voi kontrolloida juuri niin kuin itse halajaa. Repusta löytyy uskomaton määrä erikokoisia taskuja ja MOLLE-yhteensopiville taskuille lenkkejä. Repun taskujen kireyttä saa säädettyä lähes jokaisesta suunnasta. Enää ei siis ole väliä miten sen repun pakkaa, koska noiden remmien avulla saadaan aikaiseksi todella siisti ja suht kompakti paketti.

Mollelenkit

Kuten mainittu, niin repun ulkopuolella ja olkaimissa on lenkkejä molle-yhteensopiville taskuille. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit lisätä repun ulkopuolelle esimerkiksi myymiämme Blackhawk tarviketaskuja niin paljon kuin sielu sietää. Olkaimeen voit sujauttaa esimerkiksi taskun kännykälle jne.

Materiaali

100% nyloncanvasta.

Taskut

Repun ulkopuolella on neljä erikokoista, vetoketjullista taskua. Pääosasto on tietenkin suurin ja sieltä löytyy mm. yksi pienempi vetoketjullinen tasku esimerkiksi henkilöllisyystodistukselle ja lompakolle. Repun pääosasto aukeaa kokonaan, eli vetoketju jatkuu ylhäältä ihan alas asti. Repun selkäosassa on isohko tasku esimerkiksi juomarakolle.

Muuta

Repussa on säädettävät olkaimet (ylä- ja alapäästä) ja olkaimet saadaan hätätilanteessa avattua klipseillä. Repun mitat täynnä ovat noin 44 x 20 x 54 cm. Syvyys vaihtelee. Vetoisuus 60 litraa. Sivutaskut ovat mitoiltaan 13 x 7 x 20 cm. Etupuolen taskut ovat puolestaan 33 x 5 x 38 cm ja 34 x 7 x 15 cm.

Tutustu huippu hyviin retkeily housuihin Helikon Urban Tactical Housut Jungle Green tästä!

– Valmistaja Fostex
– Erittäin monipuolinen
– Väri musta
– Tilava
– Useita taskuja/osioita
– MOLLE-verkkopinta

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!