facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Assault Reppu 60L Musta

99,99 

0 out of 5

Varsinainen tehopakkaus! Assault Reppu 60L Musta, kolmen päivän varusteet reppu, 60 litrainen, MOLLE-verkkoa lisätaskuja varten, pidempiin reissuihin, valmistaja Fostex

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Loppuunmyyty, laita itsesi odotuslistalle!

Kuvaus

Assault Reppu 60L Musta, kolmen päivän reppu, 60 litraa tilaa, MOLLE-verkkoa, pidempiäkin reissuja varten, valmistaja Fostex

Assault Reppu 60L Musta

Vihdoinkin reppu, jota voi kontrolloida juuri niin kuin itse halajaa. Repusta löytyy uskomaton määrä erikokoisia taskuja ja MOLLE-yhteensopiville taskuille lenkkejä. Repun taskujen kireyttä saa säädettyä lähes jokaisesta suunnasta. Enää ei siis ole väliä miten sen repun pakkaa, koska noiden remmien avulla saadaan aikaiseksi todella siisti ja suht kompakti paketti.

Mollelenkit

Kuten mainittu, niin repun ulkopuolella ja olkaimissa on lenkkejä molle-yhteensopiville taskuille. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit lisätä repun ulkopuolelle esimerkiksi myymiämme Blackhawk tarviketaskuja niin paljon kuin sielu sietää. Olkaimeen voit sujauttaa esimerkiksi taskun kännykälle jne.

Materiaali

100% nyloncanvasta.

Taskut

Repun ulkopuolella on neljä erikokoista, vetoketjullista taskua. Pääosasto on tietenkin suurin ja sieltä löytyy mm. yksi pienempi vetoketjullinen tasku esimerkiksi henkilöllisyystodistukselle ja lompakolle. Repun pääosasto aukeaa kokonaan, eli vetoketju jatkuu ylhäältä ihan alas asti. Repun selkäosassa on isohko tasku esimerkiksi juomarakolle.

Muuta

Repussa on säädettävät olkaimet (ylä- ja alapäästä) ja olkaimet saadaan hätätilanteessa avattua klipseillä. Repun mitat täynnä ovat noin 44 x 20 x 54 cm. Syvyys vaihtelee. Vetoisuus 60 litraa. Sivutaskut ovat mitoiltaan 13 x 7 x 20 cm. Etupuolen taskut ovat puolestaan 33 x 5 x 38 cm ja 34 x 7 x 15 cm.

Tutustu huippu hyviin retkeily housuihin Helikon Urban Tactical Housut Jungle Green tästä!

– Valmistaja Fostex
– Erittäin monipuolinen
– Väri musta
– Tilava
– Useita taskuja/osioita
– MOLLE-verkkopinta

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä