• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljelläSuositeltu

Base Korkeakauluksinen Huppari Vaaleanharmaa

Base Korkeakauluksinen Huppari Vaaleanharmaa, jämäkkä vetoketju, tilavat etutaskut, kunnon puuvillakuosi, korkea kaulus, valmistaja Vintage Industries

Laadukas huppari järkevään hintaan! Saatavana useassa eri värissä.

89,99 €

Tyhjennä valinta

Base Korkeakauluksinen Huppari Vaaleanharmaa, jämäkkä vetoketju, tilavat etutaskut, kunnon puuvillakuosi, korkea kaulus, valmistaja Vintage Industries

Base Korkeakauluksinen Huppari Vaaleanharmaa

Hupparit on vaikea alalaji, ja Agentilla on perimätiedon mukaan ollut kautta aikojen vain yksi kuninkuusluokan hupullinen, nimittäin S18 huppari Dunderdonilta. Base huppari pääsee todella lähelle tätä. Kun näitä vertaillaan mietitään aina kahta asiaa: kangasta ja kaulusta. Huput on molemmissa pirun hyvä, mutta kuosi on Basessa kevyempi. Jotkut tykkäävät tuhdimmasta, toiset ilmavammasta. Molempi parempi. Kaulus on molemmissa loistavan korkea, joten kylmä viima ei kutittele kaulaa jos vetoketjun vetää ylös asti. Basesta on saatavilla myös runsaasti eri värejä ja pari maastokuvioituakin versiota!

Materiaali

Hupparin kangas on 80% puuvillaa / 20% polyester. Vetoketjut terästä.

Koko & mitat

Huppariksi Base on hupusta ja hihoista tilava, mutta noudattaa silti istuvuuden suhteen hyvin perusmitoitusta. Kuvien malli 178 cm x 78 kg pitää yllään M-kokoa, jota pitää sopivan timminä. L-kokokin menisi, jos kaipaa rennompaa istuvuutta. Malli pitää normaalisti M/L-koon paitoja ja takkeja. Hänen puvunkokonsa on 52.

Muuta

Base huppari suljetaan isolla ja jämäkällä vetoketjulla. Etutasku on kahtia jaettu avoin kengurumalli. Kauluksen ja samalla hupun voi vetää kireälle remmein, ja hihansuut ynnä vyötärö on vahvennettu elastisella resorilla. Vetoketjusta roikkuu pieni tuplatikattu nahkasuikale jolla voi esim. vetää vetoketjun kiinni ja auki. Base on kaikin puolin todella hyvä hupparimalli ja toivottavasti myös Agentin tulevaa perusmallistoa.

Suosittelemme Basen kaveriksi Reef Cargo Pants -reisitaskuhousuja, joita on saatavilla useassa eri värissä!

– Valmistaja Vintage Industries
– Korkeakauluksinen hupparimalli
– Laadukas ja luja puuvilla sekoitekangas
– Harmaa
– Resorit hihoissa ja vyötäröllä
– Tilava huppu

Saatat myös pitää...