• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Batten Shortsit Musta

Batten Shortsit musta, reisitaskulliset shortsit, laadukkaat ja kestävät

59,99 €

Tyhjennä valinta

Batten Shortsit Musta, valmistaja Vintage Industries, reisitaskulliset shortsit, laadukkaat ja kestävät

Batten Shortsit Musta

Agentin kesämallistoon kuuluu massiivinen määrä shortseja, joista löytyy jokaiselle jantterille taatusti omansa ja suosioon nousevia uutuksia tulee joka kesä pari kappaletta lisää. Kesän takuuhitti ovat Vintage Industriesin Battenit, joita otettiin suoraan varastoon neljää pärähyttävän hienoa väriä. Nämä shortsit ovat muuten niin perinteisen malliset cargo shortsit, mutta muhkean kankaansa ja tilavien taskujen lisäksi myös istuvuus on Agentin väkeä miellyttävän jämäkkä. Nämä shortsit kestävät kesän riennot helposti ja taskutilaa on, kuulkaa, sitä on runsaasti. Nyt Battenit joka kotiin!

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Näissä perinteikkäissä reisitaskushortseissa on pari pientä yksityiskohtaa, jotka erottavat ne muista Agentin vastaavista shortseista. Batten shortsit musta oikeanpuolimmaisessa etutaskussa on pieni napitettava piilotasku. Tämähän on erinomainen pikkuominaisuus esimerkiksi käteisen jemmaamiseen ulkomaanreissulla. Taskun malli on sellainen, ettei se juuri näy ulospäin ja tunnet taatusti mikäli joku yrittää käpälöidä kalleuksiasi. Tämän lisäksi Batteneissa on hieno pieni Vintage Industries-nahkalogo oikeassa lahkeessa, reisitaskun läpässä. Batten shortsi mallia on saatavana seuraavissa väreissä: khaki, musta, camo ja greycamo

Koko & mitat

Mallina kuvissa toiminut miekkonen on 178cm/72kg ja otti omakseen M-koon. Normimitoituksella mennään, eli M-koko on noin 32″ vyötäröltään ja kirjainkoon noustessa vyötäröön lisätään noin kaksi tuumaa per koko!

Tutustu koko shortsi valikoimaamme tästä!

– Valmistaja Vintage Industries
Reisitaskushortsit
– Värinä suomalaisten kansallisväri; musta
– Puuvillaa
– Tuhtia kangasta
– Tilavat reisitaskut
– Piilotasku
– Erinomainen istuvuus
– Mukavat yllä

 

Saatat myös pitää...