• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

BDU Housut Khaki

BDU Housut Khaki, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta, vyötärö- ja nilkkakiristysnyörit, runsaasti taskuja, sepaluksessa vetoketju ja reisitaskuissa nappikiinnitys, valmistajana Vintage Industries.

Laadukkaasti valmistettu BDU housu malli edulliseen hintaan!

48,00 €

Tyhjennä valinta

BDU Housut Khaki, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta, valmistajana Vintage Industries

BDU Housut Khaki

Agentin uusin ja paras vaihtoehto perinteistä BDU-housua etsiville. Tarkoitettu tetsaamiseen ja teräviin peliliikkeisiin taistelukentillä. Sopii siis erinomaisesti myös yleiskäyttöön kaupungissa ja maalla. Taskusortimentti on niin ikään perinteinen: löytyy avoimet etutaskut, läpälliset reisitaskut ja läpälliset takataskut.

Materiaali

Polyesterpuuvillasekoitetta 65/35. Sekoitekangas tekee reisitaskuhoususta kestävämmän.

Muuta

Kuten BDU-housuissa tyypillisesti kuuluukin olla, löytyy näistäkin kiristysmahdollisuus vyötäröltä ja lahkeensuista. Kiiltävyys katoaa reisitaskuhousuista käytön myötä. Tutustu laajaan valikoimaamme BDU housuja, värejä on runsaasti, mm. woodland, musta, vihreä ja khaki. Tarjolla olevat koot: S – 3XL. Näet reaaliaikaisen varastotilanteen Suomen varastosta/myymälästä kunkin tuotteen koko alasvetovalikosta. Klassisessa BDU housussa on tyypillistä että vyötärönauhan ja haarakiilan välinen etäisyys on todella korkea, myös lahjepituus on mallia long. Lahjepituutta on helppo säätää lahkeensuissa olevien kiristysnyörien avulla. Tätä housumallia on saatavana useassa eri värissä: vihreä, khaki, musta ja woodland metämaastokuvio.

– Valmistaja Vintage Industries/MTG Company
– Khaki
– Sekoitekangasta
– Perinteinen BDU-housumalli
– Vyötärökiristys

Saatat myös pitää...