• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

BDU Housut Musta

BDU Housut Musta, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta,kaksi etu- ja takataskua, kummassakin lahkeessa reilunkokoiset reisitaskut, sepaluksessa vetoketju, valmistajana Vintage Industries

Hyvälaatuinen BDU housu, ei mikään rimpula!

45,00 € – 49,00 €

Tyhjennä valinta

BDU Housut Musta, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta,valmistajana Vintage Industries

BDU Housut Musta

Agentin uusin ja paras vaihtoehto perinteistä BDU-housua etsiville. Tarkoitettu tetsaamiseen ja teräviin peliliikkeisiin taistelukentillä. Sopii siis erinomaisesti myös yleiskäyttöön kaupungissa ja maalla. Taskusortimentti on niin ikään perinteinen: löytyy avoimet etutaskut, läpälliset reisitaskut ja läpälliset takataskut. Tärkeintä mielestäni BDU housuissa on kangasmateriaali ja sopivan istuvuuden löytäminen.

Materiaali

Polyesterpuuvillasekoitetta 65/35.

Muuta

Kuten BDU-housuissa tyypillisesti kuuluukin olla, löytyy näistäkin kiristysmahdollisuus vyötäröltä. BDU housut on kehitetty 1980-luvulla, ja siihen pohjautuu myös aavikkomaastopuku DCU (Desert Combat Uniform). Tämän valmistajan housut ovat mielestämme poikkeuksellisen hyvin tehty. Monissa BDU housumalleissa mitä markkinoilla on tuntuu että ne ovat hyvin heppoisia. Tämän valmistajan housut ovat ensimmäiset joissa kangas tuntuu jämäkältä ja siltä että se tulee myös kestämään hieman pidempään. Klassisessa BDU housussa on todella korkea väli haarasauman ja vyötärön välillä. Tämä johtuu lähinnä siitä että näissä housuissa oli tarkoitus olla tilaa myös paksuille alusvaatteille. Nykyään kun BDU housuista on tullut valtavirran reisitaskuhousu valinta tämä aiheuttaa hieman hämminkiä koska housut ovat normaali vaatetuksen kanssa yleensä aina ylipitkiä. Tätä varten housujen lahkeissa on kiristysnyörit joilla saa tehtyä sopivan mittaisen lahkeen. Vetämällä vyötäröä hiukan alemmas housuista tulee hiukan pussimaisemmat. Toisaalta jos elintaso on päässyt nousemaan BDU housuissa on riittävästi pelivaraa vyötärönseudulla ja näin tämä housu malli on sopiva myös isokokoisemmalla ihmiselle.

– Valmistaja Vintage Industries/MTG Company
– Mustat
– Sekoitekangasta
– Perinteinen BDU-housumalli
– Vyötärökiristys

Jos jokin haluamasi BDU Housu koko on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Seuraamme tilannetta päivittäin ja pyrimme toteuttamaan toiveet järkevässä aikataulussa. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!