facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

BDU Housut Vihreä

39,99 45,00 

0 out of 5

Tässä edullinen ja hyvälaatuinen reisitaskuhousu. Vintage Industries BDU housut vihreä, klassinen old school tyyppinen armeija mallinen reisitaskuhousu jossa on väljä mitoitus ja pitkät lahkeet, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta, lahkeesuissa ja vyötäröllä kiristys nyörit.

Poista

Kuvaus

BDU Housut Vihreä, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta, valmistaja Vintage Industries Hollanti

BDU Housut Vihreä

Agentin uusin ja paras vaihtoehto perinteistä BDU-housua etsiville. Tarkoitettu tetsaamiseen ja teräviin peliliikkeisiin taistelukentillä. Sopii siis erinomaisesti myös yleiskäyttöön kaupungissa ja maalla. Taskusortimentti on niin ikään perinteinen: löytyy avoimet etutaskut, läpälliset reisitaskut ja läpälliset takataskut.

Materiaali

Polyesterpuuvillasekoitetta 65/35. Sekoitekangas vahvistaa näitä reisitaskuhousuja huomattavasti.

Muuta

Kuten BDU-housuissa tyypillisesti kuuluukin olla, löytyy näistäkin kiristysmahdollisuus vyötäröltä. BDU housu malli on kehitetty 1980-luvulla. BDU housuissa on tyypillästä että vyötärönauhan ja haarakiilan välinen etäisyys on todella korkea. Ajatuksena on ollut että housujen alle saa myös mahtumaan reilusti lämpökerraston. BDU housuissa on myös yleensä pitkät lahkeet, lahjepituutta on sitten helppo säätää lahkeensuissa olevien kiristysnyörien avulla. BDU housujen putkimainenmalli mahdollistaa sen että reisitaskuhousu soveltuu melkeinpä kaikille ruumiinrakenteille ja nuoresta vanhempaan. Tervetuloa tutustumaan todella laajaan reisitaskuhousu valikoimaamme.

MTG BDU housua on saatavana seuraavissa väreissä: musta, vihreä, khaki ja woodland maastokuvio.

– Valmistaja Vintage Industries/MTG Company, Hollanti
– Vihreät
– Sekoitekangasta
– Perinteinen BDU-housumalli
– Vyötärökiristys

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä