• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

BDU Housut Woodland Camo

Vintage Industries BDU Housut Woodland Camo, camokuviointi, polyestersekoitekankainen, nilkoissa- ja vyötäröllä kiristysnyörit, sepaluksessa vetoketju, kiiltävä pintainen johtuen polyesterin määrästä. Kaksi etu- ja takataskua sekä kummassakin lahkeessa reilut napilla suljettavat reisitaskut

39,99 € – 45,00 €

Tyhjennä valinta

BDU Housut Woodland Camo, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta, valmistaja Vintage Industries

BDU Housut Woodland Camo

Agentin uusin ja paras vaihtoehto perinteistä BDU-housua etsiville. Tarkoitettu tetsaamiseen ja teräviin peliliikkeisiin taistelukentillä. Sopii siis erinomaisesti myös yleiskäyttöön kaupungissa ja maalla. Taskusortimentti on niin ikään perinteinen: löytyy avoimet etutaskut, läpälliset reisitaskut ja läpälliset takataskut.

Materiaali

Polyesterpuuvillasekoitetta 65/35.

Muuta

Kuten BDU-housuissa tyypillisesti kuuluukin olla, löytyy näistäkin kiristysmahdollisuus vyötäröltä. Olemme todella postiivisesti yllättyneet tämän valmistajan laadusta. Valikoima näitä BDU housuja on laaja (musta, khaki, woodland, ja vihreä) ja kokojakin on tarjolla runsaasti: XS – 3XL. Klassisessa BDU housussa on todella korkea vyötärönauhan ja haarakiilan välinen pituus. Myös lahjepituudet ovat yleensä mallia LONG. Lahkeensuissa olevilla kiristysnyöreillä voit säätää helposti oikean lahkeenpituuden. Alunperin BDU housujen alle piti mahtua myös reilusti alusvaatetusta tästä syystä juuri vyötärönauhan ja haarakiilan välinen pituus on niin reilu. Jos haluat istuvampia malleja suosittelemme seuraavia reisitaskuhousuja valikoimastamme: Alpha Tough housut vihreäAlpha Tough C housut woodland .

– Valmistaja Vintage Industries
– Maastokuvioidut
– Sekoitekangasta
– Perinteinen BDU-housumalli
– Vyötärökiristys

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!