facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

BDU Takki Tigerstripe

49,99 

0 out of 5

BDU Takki Tigerstripe, rip-stop kangas, kivipesty, uusi. Mukavan kevyt puuvilla takki jossa kaksi rinta- ja alataskua. Kaikki taskut napilla suljettavissa. Nyt olis upeita kenttätakkeja vaikkapa koko perheelle.

Poista
(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Kuvaus

Bdu Takki Tigerstripe, rip-stop kangas, kivipesty, uusi. Nyt olis upeita kenttätakkeja vaikkapa koko perheelle.

BDU Takki Tigerstripe

Tämä rotsi on älyttömän magee! Takki on rajusti kivipesty, joten sen maastokuvioitu pinta näyttää erittäin kuluneelta. Takki suljetaan kokonaan napeilla ja siinä on reilusti taskuja.

Taskut

Tästä rotsista löytyy 4 kappaletta reilun kokoisia taskuja. Jokaisen taskuläpän sulku tapahtuu kahdella napilla, joten tavarat pysyy hyvin turvassa. Napinlävien tiukkuus voi yllättää aluksi, mutta availe taskut rauhassa alkuun, niin kangas venyy hieman jonka jälkeen avaaminen ja sulkeminen helpottuu hurjasti.

Materiaali

Takki on valmistettu kokonaan puuvillasta mutta jekkuna tässä on se, että sen pintaan on luotu rip-stop verkko. Rip-stop ominaisuus on ihan nasta jos rotsiin sattuu esimerkiksi tulemaan reikä. Verkko estää, ainakin teoriassa, repeämän tai reiän jatkumisen. Pese max. 40 asteessa.

Koot

Takin tarkemmat koot mitataan ainoastaan rinnanympäryksesta. Katso alla olevasta taulukosta Teille sopiva koko. Tuumakoot saat käännettyä sentteihin kertomalla tuumakoon 2,5:llä. Esim. 33 x 2,5 = 82,5cm.

S) Rinnanympärys 33″-37″
M) Rinnanympärys 37″-41″
L) Rinnanympärys 41″-45″
XL) Rinnanympärys 45″-49″
2XL) Rinnanympärys 49″-53″

– Tuote on uusi
– Reiluhkot koot
– Kivipesty
– Maastokuvioitu
– 4 taskua

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, 2XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä