• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
1kpl jäljellä

BDU Takki Tigerstripe

BDU Takki Tigerstripe, rip-stop kangas, kivipesty, uusi. Mukavan kevyt puuvilla takki jossa kaksi rinta- ja alataskua. Kaikki taskut napilla suljettavissa. Nyt olis upeita kenttätakkeja vaikkapa koko perheelle.

56,00 €

Tyhjennä valinta

Bdu Takki Tigerstripe, rip-stop kangas, kivipesty, uusi. Nyt olis upeita kenttätakkeja vaikkapa koko perheelle.

BDU Takki Tigerstripe

Tämä rotsi on älyttömän magee! Takki on rajusti kivipesty, joten sen maastokuvioitu pinta näyttää erittäin kuluneelta. Takki suljetaan kokonaan napeilla ja siinä on reilusti taskuja.

Taskut

Tästä rotsista löytyy 4 kappaletta reilun kokoisia taskuja. Jokaisen taskuläpän sulku tapahtuu kahdella napilla, joten tavarat pysyy hyvin turvassa. Napinlävien tiukkuus voi yllättää aluksi, mutta availe taskut rauhassa alkuun, niin kangas venyy hieman jonka jälkeen avaaminen ja sulkeminen helpottuu hurjasti.

Materiaali

Takki on valmistettu kokonaan puuvillasta mutta jekkuna tässä on se, että sen pintaan on luotu rip-stop verkko. Rip-stop ominaisuus on ihan nasta jos rotsiin sattuu esimerkiksi tulemaan reikä. Verkko estää, ainakin teoriassa, repeämän tai reiän jatkumisen. Pese max. 40 asteessa.

Koot

Takin tarkemmat koot mitataan ainoastaan rinnanympäryksesta. Katso alla olevasta taulukosta Teille sopiva koko. Tuumakoot saat käännettyä sentteihin kertomalla tuumakoon 2,5:llä. Esim. 33 x 2,5 = 82,5cm.

S) Rinnanympärys 33″-37″
M) Rinnanympärys 37″-41″
L) Rinnanympärys 41″-45″
XL) Rinnanympärys 45″-49″
2XL) Rinnanympärys 49″-53″

– Tuote on uusi
– Reiluhkot koot
– Kivipesty
– Maastokuvioitu
– 4 taskua

Saatat myös pitää...