facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Bear Grylls Survival Teroitin

28,80 

0 out of 5

Bear Grylls Survival teroitin järjestelmä, Gerber Bear Grylls Field Sharpener, neliosainen teroitin, teroittaa myös sahalaitaisen terän, mukana muovikotelo.Katso myös Bear Grylls tulensytytin tästä! Tutustu tuotetekstiin alta…

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Bear Grylls Survival teroitin, Gerber Bear Grylls Field Sharpener, neliosainen teroitin, teroittaa myös sahalaitaisen terän, mukana muovikotelo.

Bear Grylls Survival Teroitin

Bear Grylls -selviytymismalliston uusi ja uljas teroitin toimitetaan muovikotelossa, joka mahtuu sellaisenaan näppärästi taskuun tai huomaamattomasti mukaan roikkumaan repun kylkeen. Teroittimen rakenne on hulppean moninainen, muttei ollenkaan vaikeakäyttöinen. Teroittimen kärjessä on molemmin puolin suoran terän hieno ja karkea teroitin. Sitten bonuksena 50-50 tai sahalaitateräisten veitsien teroitukseen löytyy myös karkea ja hieno teroitin tankomuotoisena teroittimen molemmin puolin. Näillä eväillä saat terän kuin terän jälleen iskevään kuntoon.

Käyttöohjeita

Käytä teroittaessasi pitkiä tasaisia vetoja. Muista aloittaa jokainen teroituskerta ensin karhealla, työstä terä kymmenellä vedolla alkuun ja viimeistele hienolla. Kokeile purevuus ja toista käsittely tarpeen vaatiessa.

Materiaali

Teroittimet ovat joko karkeaa hiilikarbidia ja hienoa keraamista materiaalia. Teroituspinnat eivät kulu epätasaisesti tai menetä tehoaan oikeain käytettyinä pitkään, pitkään aikaan.

Muuta

Agentilla oli pitkään myynnissä Gerberin ”rusettimallisia” kaksiosaisia teroittimia, joista erityisesti timanttinen versio sai osakseen suurta suosiota. Valitettavasti näitä kyseisiä malleja ei enää valmisteta, mutta eipä lannistuta! Tämä uusi Bear Grylls Survival teroitin on paitsi neljän teroituspintansa takia monipuolisempi, myös aivan yhtä pätevä laite kuin edeltäjänsä. Kokeilumme mukaan teroitin pitää myös tehonsa ja kestää paremman rakenteensa takia kauemmin kuin tuo rusettimallinen valikoimasta poistunut yksilö. Tutustu tästä huippulaadukkaaseen Fällkniven A1 selviytymispuukkoon!

– Valmistaja Gerber
– Neliosainen teroitin
– Teroittaa sileät ja sahalaitaiset terät
– Kompakti
– Muovikotelo
– Kestävä rakenne
– Pitkäikäinen

 

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä