• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
Varasto loppu

Belgialaiset Käytetyt Maihinnousukengät

Belgialaiset Käytetyt Maihinnousukengät, Belgian kuninkaallisen armeijan maihinnouskengät, armeija ylijäämää, hyvin säilyneet, hyväkuntoiset, jokainen kenkäpari tarkastettu ja sovitettu. Mukana tulee ehjät kengännauhat!

Valmistettu vuosina 1980-1994! Hyväkuntoista ylijäämää, ei reikiä!

39,99 €

Tyhjennä valinta

Belgialaiset Käytetyt Maihinnousukengät, musta väri ja valmistettu todella tukevasta 100% nahasta, Belgian kuninkaallisen armeijan maihinnouskengät, ylijäämää, hyvin säilyneet, hyväkuntoiset, jokainen kenkäpari tarkastettu ja sovitettu

Belgialaiset Käytetyt Maihinnousukengät

Tämä Agentin uusin käytetty maihinnousukenkämalli on hiukkasen erilainen kuin esimerkiksi nuo saksalaiset vastaavat. Aluksikin, malli on huomattavasti kevyempi ja sisäänajettuna omaan jalkaan mukautuvampi. Varmaankin ne näkyvimmät erot ovat pikanauhalenkkityksen puuttuminen ja kantapään tuen pehmusteen erilainen malli. Pohjan materiaali on kovaa kumia, joka on käy erinomaisesti metsämaastoon ja pehmeämpään maaperään. Kivikoissa jämäkkä pohja suojaa jalkapohjaa iskuilta ja tukeva rakenne nilkkaa pyörähdyksiltä. Nämä maiharit vaativat sisäänajoa jotta niistä muokkautuu mukavat ja sinun jalkaasi sopivat.

Materiaali

Maihareiden pintamateriaali on laadukasta nahkaa. Sisus on vuorattu pehmeällä, vaalealla nahalla käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Nauhalenkit ovat metallia. Pohjan profiili on erinomainen metsämaastoon soveltuva. Emme ole vielä päässeet testaamaan näitä liukkaalla, mutta ainakin sateen kastelemat juurakot taittuvat yhtä vaivattomasti kuin uusilla perusmaihareillakin.

Muuta

Näissä varsikengissä on samanlaisia ominaisuuksia, kuin esimerkiksi Haixin valmistamissa moderneissa jalkineissa. Maihareiden takaosassa on eräänlainen kantataive ja nilkkatuki, joka edesauttaa parempaa askelta ja mukavampaa käyttöä. Pohjien profiili on sotilaskäyttöön tarkoitettu ja agressiivinen, joten liikkuminen sekä marssitahtia että juosten onnistuu niin sanotusti vakiona.

Saatavuus

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten valitse haluamasi loppunut koko tuotekortin alasvetovalikosta tuosta yltä ja sinulle annetaan mahdollisuus liittyä odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoiteesi), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun sitten teet tilauksen nopeasti, saat varmasti haluamasi tuotteen!

– Belgian armeijan maihinnousukengät
– Mustaa nahkaa
– Kumipohja
– Korkea varsi (22cm / koko 42)
– Ylijäämää
– Erinomaisessa kunnossa

Saatat myös pitää...