• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Varasto loppu

Benito Reisitaskuhousut Ruskea

Benito Reisitaskuhousut Ruskea, normaali istuvuus, virallinen väri “dark earth”, erinomainen puuvillainen reisitaskuhousumalli, kunnon canvasvyö kaupan päälle, valmistaja Timezone – Saksa

Laadukkaat puuvillareisarit Saksanmaalta!

96,00 €

Tyhjennä valinta

Benito Reisitaskuhousut Ruskea, normaali istuvuus, virallinen väri “dark earth”, erinomainen puuvillainen reisitaskuhousumalli, kunnon canvasvyö kaupan päälle, valmistaja Timezone – Saksa

Benito Reisitaskuhousut Ruskea

Saksahta kajahtaa taas! Ja tällä kertaa ihan positiivisessa mielessä vieläpä, sillä Timezonen pojat ja tytöt ovat tehneet meille tälläisiä kunnollisia reisitaskuhousuja myytäväksi! Benitoissa on kaksi avointa etutaskua. Molemmissa reisissä on tarranauhoin suljettavat reisitaskut. Vasemman etutaskun päällä on vetoketjullinen pientasku tavaroille, jonne sopii laittaa esimerkiksi pyöräillessä ne kaikista tärkeimmät kilkkeet. Persauksesta löytyy kaksi tarranauhalla suljettavaa takataskua. Erinomaiset näistä rakastavasti “Benitoiksi” nimetyistä housuista tekee se juttu, että housut ovat myymistämme saksalaisista puuvillareisareista kerralla sekä istuvammat että materiaaliltaan laadukkaimmat. Näitäpä saa vielä useammassa värissä, jotka löydät täältä!

Materiaali

Housut ovat valmistettu 100% puuvillasta. Kangas on kevyttä, joten se sopii myös kesäkäyttöön. Pese housut useimmiten max. 30 astetta ja aina nurinpäin. Poista vyö ennen pesua, jos sitä ei välttämättä tarvitse pestä.

Muuta

Meininki on hiukan samanoloinen kuin maanmiestensä Surplus Raw Vintagen sekä Branditin kaikista parhaimmissa Premium Vintage- ja Royal Vintage -housuissa, mutta ilman sitä päätöntä krumeluurien määrää. Lisäksi housut ovat istuvammat, jotta tuuli ei tartu lahkeisiin liikkuessa. Mikäli kaipaat astetta rennompaa housuketta jalkaan, niin löydät vetoketjullisilla lahkeilla varustetut Royal Vintaget täältä ja astetta yksinkertaisemmat Premium Vintaget täältä.

– Valmistaja Timezone, Saksa
– Istuvat reisitaskuhousumalli
– Kaupanpäälle tuhti vyö
– Ruskeat
– Runsaasti taskutilaa
– Kestävä ja laadukas puuvillakangas

Saatat myös pitää...