• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Black Eagle Athletic 10 Mid Urheiluvarsikengät Musta

Haix Black Eagle Athletic 10 Mid Maiharit Musta, keskipitkä varsi, erinomainen ulkoilukenkä, tukeva, musta, high tech -matskua, valmistaja Haix – Saksa

Poistossa vain verkkokaupastamme jäljellä olevat koot! Tätä mallia ei tule lisää! Kaikki vanhan mallin koot loppuunmyyty!

155,00 € – 165,00 €

Tyhjennä valinta

Black Eagle Athletic 10 Mid Urheiluvarsikengät Musta, keskipitkä varsi, erinomainen ulkoilukenkä, musta, high tech -matskua, valmistaja Haix – Saksa

Black Eagle Athletic 10 Mid Urheiluvarsikengät Musta

Haixin uusi On & Off Duty –sarjan malli, joka perustuu vahvasti juoksukenkäteknologiaan ja vastaa vaativaan ulkoilukäyttöön. Mallit on tarkoitettu käytettäväksi sekä vapaa-ajalla että työssä, ne vaimentavat iskuja, suojaavat ja ovat erinomaisen käyttömukavuutensa takia loistava valinta kenelle tahansa. Black Eagle -jalkineet ovat ultrakeveitä vedenpitäviä ja hengittäviä Gore-Tex –jalkineita, joissa käytetään nykyaikaisia ja kestäviä materiaaleja. Pohjat ovat erityisen pitäviä, myös talviolosuhteissa. Jalkineet ovat antistaattisia, metallittomia, ja ne on sertifioitu CE EN ISO 20347:2007 O2 HRO WR FO SRA mukaan.

Materiaali

Mikrokuitutekstiiliä.

Paino

Koska kyseessä on ominaisuuksiinsa nähden poikkeuksellinen kevyt kenkä, laitetaan oheen vähän lukemia eli ensinnäkin kengän varren korkeus on 12 cm. Koon 46″ Black Eagle Athletic 10 Mid painaa  591 grammaa. cm.Paino muuttuu koon mukaan aavistuksen suuntaansa, mutta onhan tuo selkeästi aikamoisen kevyt jalkine!

Muuta

Näissä kengissä on suunnilleet miljardi upeaa ominaisuutta, mutta jos lähdetään yläpäästä purkamaan vyyhteä, ekana näet suojaläpän, jonka alle saat poikkeuksellista vedinmekanismia hyödyntävät kengännauhat suojaan kuralta sun muulta inhottavalta reissatessasi. Kun käännetään kenkä ympäri huomaat erikoiskuvioidun pohjan, jonka pitokyky on testattu äärimmäisissä olosuhteissa, myös arktisissa sellaisissa. Pohjan monikerroksinen vaimennus ja nk. ”Energy Return” eivät päästä hakkaavaa voimaa syntymään jalkaasi rankassakaan maastossa. Koko pohja on Haixin korkeimpien laatustandardien mukainen ja erinomaisen kestävää tekoa. Sisustassa pohjaa suojaa antibakteerinen kenkään suunniteltu yksilöllinen Haix-pohjallinen. Kenkä on täysin metallivapaa.

Täältä löydät saman kenkämallin täysnahkaisen version, joka kulkee nimellä Black Eagle Tactical 20 Mid!

– Valmistaja Haix, Saksa
– Erinomainen ulkoilujalkine
– Huipputekninen kenkä
– Tehokkaasti vaimentava pohja
– Erinomaisen tukeva ja kestävä rakenne

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!