• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Black Eagle Tactical 2.0 Mid Maihinnousukengät Musta

Black Eagle Tactical 2.0 Mid Maihinnousukengät Musta, keskipitkä varsi, erinomainen ulkoilukenkä, nahkaa ja kestäviä tekstiilejä, high tech -matskua, uusi versio kengästä vuodelle 2017, valmistaja Haix – Saksa

225,00 €

Tyhjennä valinta

Black Eagle Tactical 2.0 Mid Maihinnousukengät Musta, keskipitkä varsi, erinomainen ulkoilukenkä, nahkaa ja kestäviä tekstiilejä, high tech -matskua, uusi versio kengästä vuodelle 2017, valmistaja Haix – Saksa

Black Eagle Tactical 2.0 Mid Maihinnousukengät Musta

Haixin uusin On & Off Duty –sarjan malli, joka perustuu vahvasti juoksukenkäteknologiaan ja sopii siten erinomaisesti vaativaan ulkoilukäyttöön. Mallit on tarkoitettu käytettäväksi sekä vapaa-ajalla että työssä, ne vaimentavat iskuja, suojaavat ja ovat erinomaisen käyttömukavuutensa takia loistava valinta kenelle tahansa. Black Eagle -jalkineet ovat ultrakevyitä vedenpitäviä ja hengittäviä Gore-Tex –jalkineita, joissa käytetään nykyaikaisia ja kestäviä materiaaleja. Pohjat ovat erityisen pitäviä, myös talviolosuhteissa. Jalkineet ovat antistaattisia, metallittomia, ja ne on sertifioitu EN ISO 20347:2012 standardin mukaan.

Ominaisuudet päivitetyssä 2.0 -mallissa

*Valmistettu 100% Euroopassa Haixin toimesta
*Uusi pohja on materiaaliltaan tummempi, ilman aiemman version vaaleita korostuksia
*Pohja on nyt myös korkeita lämpötiloja kestävä
*Pohjan kuviointia on paranneltu, joten kuivanut muta ja hiekka irtoaa siitä paremmin itsestään kävellessä
*Uudet pohjalliset parantavat iskunvaimmenusta ja käyttömukavuutta
*Nilkkaa tuotetaan paremmin uudella varren rakenteella

Materiaali

Vedenpitävää nahkaa.

Paino

Koska kyseessä on ominaisuuksiinsa nähden poikkeuksellinen kevyt kenkämalli, jonka paino liikkuu koosta riippuen 600-700 gramman välillä. Varren korkeus 12 cm.

Muuta

Black Eagle Tactical 2.0 Mid kenkä on suunnilleen miljardi upeaa ominaisuutta, mutta jos lähdetään yläpäästä purkamaan vyyhteä, ekana näet suojaläpän, jonka alle saat poikkeuksellista vedinmekanismia hyödyntävät kengännauhat suojaan kuralta sun muulta inhottavalta matkatessasi. Kun käännetään kenkä ympäri huomaat erikoiskuvioidun pohjan, jonka pitokyky on testattu äärimmäisissä olosuhteissa, myös arktisissa sellaisissa. Pohjan monikerroksinen vaimennus ja nk. “Energy Return” eivät päästä hakkaavaa voimaa syntymään jalkaasi rankassakaan maastossa. Koko pohja on Haixin korkeimpien laatustandardien mukainen ja erinomaisen kestävää tekoa. Sisustassa pohjaa suojaa antibakteerinen kenkään yksilöllinen Haix-pohjallinen. Kenkä on täysin metallivapaa.

Black Eagle Tactical 2.0 Mid – Takuuasiat

Suomessa Haixin takuuasioista vastaa C.P.E Finland, joka hoitaa hommat pätevästi yleensä suoraan asiakkaan kanssa. Kaikkien uusien Haix-kenkien laatikossa on mukana takuulappu ja ohjeet reklamaatiota varten, mikäli aihetta löytyy. Kannattaa siis pitää lappu tallessa kaiken varalta ja liittää kuitti tai verkkokaupan lähete sen kylkeen, mikäli kenkiä pitää lähteä vaihtamaan.

Haix antaa kaikille tuotteilleen 12 kuukauden materiaalitakuun ja Goretex-kalvollisille kengille 12 kuukauden vedenpitävyystakuun. Huomatkaa kuitenkin, että kovassa käytössä ja normaalin kulumisen piiriin kuuluvia vaurioita Haix ei kata. Mikään ei ole ikuista, ei edes maailman parhaat maiharit, jos niitä puskee karhunrautaan tai valkohain suuhun.

Mutta summa summarun: Mikäli kengissäsi ilmenee takuun piiriin kuuluvia vikoja, ole yhteydessä joko C.P.E:n takuulapun sähköpostiin tai meihin agentti@salainenagentti.fi, selvitä viestissä yksityiskohtaisesti ongelma ja liitä mukaan selkeä kuva kenkien vauriosta, jonka jälkeen asiaa lähdetään selvittämään.

Täältä löydät täysipitkät Black Eagle Tactical High mallit!

– Valmistaja Haix, Saksa
– Moderni kevytmaiharimalli
– Musta
– Erinomainen ulkoilujalkine
– Huipputekninen kenkämalli
– Vedenpitävää nahkaa
– Tehokkaasti vaimentava pohja
– Erinomaisen tukeva ja kestävä rakenne
– Kenkämallin 2017 vm. versio!

Saatat myös pitää...