• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Black Eagle Tactical 20 High Varsikenkä

Black Eagle Tactical 20 High Varsikenkä musta, korkeavartinen, ulkoilukengäksi suunniteltu, nahkaa, musta, high tech -matskua! Kun jalkasi tarvitset kunnon varsikengät jotka kestävät kaikkia ulosuhteita, tämä on valintasi. Valmistaja Haix

Huippukevyet maihinnousukengät jotka kestävät kovaakin kulutusta!

Malli muuttuu, poistomyynti jäljellä olevista koista!

150,00 € – 200,00 €

Tyhjennä valinta

Black Eagle Tactical 20 High Varsikenkä musta, korkeavartinen, ulkoilukengäksi suunniteltu, nahkaa, high tech -matskua!

Black Eagle Tactical 20 High Varsikenkä

Black Eagle Tactical 20 High Varsikenkä On & Off Duty –sarjan malli, jonka teknologia perustuu viimeisintä huutoa oleviin juoksukenkiin. Korkean vartensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta erinomainen valinta vaativaan maastokäyttöön. Tarkoitettu käytettäväksi sekä vapaa-ajalla että työssä, vaimentaa iskuja, suojaa erinomaisesti koko jalkaa ja on käyttömukavuutensa takia loistava valinta kenelle tahansa. Black Eagle -jalkineet ovat ultrakeveitä vedenpitäviä ja hengittäviä Gore-Tex –jalkineita, joissa käytetään nykyaikaisia ja kestäviä materiaaleja. Pohjat ovat erityisen pitäviä, myös talviolosuhteissa. Jalkineet ovat antistaattisia, metallittomia, ja ne on sertifioitu CE EN ISO 20347:2007 O2 HRO WR FO SRA mukaan.

Materiaali

Vedenpitävää nahkaa.

Paino

Koska kyseessä on ominaisuuksiinsa nähden poikkeuksellinen kevyt kenkä, laitetaan oheen vähän lukemia: Koon 46″ Black Eagle Tactical 20 High painaa 725 grammaa. Paino muuttuu koon mukaan aavistuksen suuntaansa, mutta onhan tuo selkeästi aikamoisen kevyt jalkine, sitä ei uskoa ennekuin pääsee kokeilemaan jalkaan!

Muuta

Näissä kengissä on suunnilleen miljardi upeaa ominaisuutta, mutta jos lähdetään yläpäästä purkamaan vyyhteä, ekana näet suojaläpän, jonka alle saat poikkeuksellista vedinmekanismia hyödyntävät kengännauhat suojaan kuralta sun muulta inhottavalta reissatessasi. Kun käännetään kenkä ympäri huomaat erikoiskuvioidun pohjan, jonka pitokyky on testattu äärimmäisissä olosuhteissa, myös arktisissa sellaisissa. Pohjan monikerroksinen vaimennus ja nk. ”Energy Return” eivät päästä hakkaavaa voimaa syntymään jalkaasi rankassakaan maastossa. Koko pohja on Haixin korkeimpien laatustandardien mukainen ja erinomaisen kestävää tekoa. Sisustassa pohjaa suojaa antibakteerinen kenkään yksilöllinen haix-pohjallinen. Kenkä on täysin metallivapaa. Korkeassa varressa on puolitienoilla erityisen nilkkatuet ehkäisemään paikkojen pyörimistä löyhikoissa ja tundralla. Tämä lenkkarin ja maiharin lehtolapsi on erinomainen muistutus siitä, miksi Haix on tällä hetkellä maailman innovatiivisimpia kenkävalmistajia. Agentti suosittelee lämpimästi!

Varren korkeus 17 cm.

– Valmistaja Haix
– Korkeavartinen malli
– Täydellinen maiharin ja juoksukengän hybridi kenkä malli
– Vedenpitävää nahkaa
– Huipputekninen kenkä joka ällistyttää mukavuudellaan
– Tehokkaasti vaimentava pohja, saatavana myös paljon lisävarusteita kaikkiin Haix Kenkä malleihin
– Erinomaisen tukeva ja kestävä rakenne

Osta myös Black Eagle tactical 20 low goretex jalkineet tästä!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!