• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Black Rock Takki Harmaa Huppu

Black Rock Takki Harmaa Huppu, irroitettavalla huppariosalla, keinonahkatakki, rock-henkinen-

Katso alla olevasta koko alasvetovalikosta saatavana olevat koot! Vain M-koko jäljellä, nyt poistossa

199,90 € 169,91 €

Tyhjennä valinta

Black Rock Takki Harmaa Huppu, irroitettavalla huppariosalla, keinonahkatakki, rock-henkinen, valmistaja Brandit – Saksa

Black Rock Takki Harmaa Huppu

Jo klassikoksi noussut Black Rock -takki on hupullinen vintage-henkinen takki vanhojen rottatakkien tyylillä. Vaikka takki on tekonahkaa, on se silti erinomaisen laadukas ja mukava yllä. Takin erityisominaisuutena tulee esitellä vetoketjuin irroitettava sisätakki, jonka mukana irtoaa myös huppu. Näin yksi takki muuttuu moneksi.

Materiaali

Polyuretaanitekonahkaa. Irroitettava sisätakki huppuineen 100% puuvillaa. Tästä irtohupusta hiukan lisää, elikä ulospäin näyttää että takissa on hupari kiinni. Todellisuudessa hupparista on tallella vain kunnon huppu, muu osa kiinnitetään vetoketjulla takkiin ja näin saadaan luotua aivan mahtava illuusio. Black rock takki harmaa huppu on joka tapauksessa makea ja näyttävä.

Muuta

Seuraa tietoa taskuista: Black Rockin taskut vetävät kaiken tarvittavat nuoren ihmisen arsenaalista, eli paljon tavaraa menee vetoketjullisiin sivutaskuihin, rintataskuun ja kahteen povitaskuun. Takki on hyvin kevyesti kulutetun näköinen. Kyynärpäitä suojaa tuplakangas. Olkapäillä paikat poleteille.

Koot

Saatavana koot: M – XXL. Mitoitus on aavistuksen väljä, jotenka riippuen minkälaisen istuvuuden haluaa tässä takissa suosittelemme tilaamaan joko normaalisti käyttämäsi koon tai jopa yhden koon pienemmän. Jos olet epävarma koosta tilaa aina kaksi eri kokoa ja palauta se epäsopivampi koko!

Jos jokin takkimalli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Kaksiosainen takki
– Irroitettava huppariosa
– Musta, harmaa huppu
– Polettipaikat
– Tuplakangas kyynärpäissä

Tutustu toiseen klassikkotakkimalliin – kevyempään Lord Canterburyyn tästä!

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007