• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Blackhawk Compact Medical Pouch Vihreä

Blackhawk Compact Medical Pouch Vihreä, MOLLE-yhteensopiva, kompakti, nopeasti avattava ja käytössä, valmistaja Blackhawk! – USA

Erikoismallinen vahvennettu ensiapulaukku taistelukäyttöön!

69,00 € 48,30 €

Blackhawk Compact Medical Pouch Vihreä, MOLLE-yhteensopiva, moniosainen, nopeasti avattava ja modattava, punaiset vahvennetut vetimet, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk Compact Medical Pouch Vihreä

Tässä näppärässä ensiapulaukussa taskutila on jaettu yhteensä kolmeen osaan. Laukun sisäpuolella on kaksi kumilangoin varustettua irtoavaa seinämää, joiden soljitettu seinämä on erittäin näppärä sidetarpeiden, lääkkeiden, leikkuuvälineiden ja sen sellaisten pikkutavaroiden kuljetusta varten. Ideana on pujottaa lääkintätarpeet sisällä olevien lenkkien ja kiristää ne paikoilleen kuminauhakiristyksen avulla.  Näiden kätevien kiinnikkeiden avulla voit sitten järjestellä varusteesi miten itse parhaiten näet. Lisäksi molemmat kiinnistyspaneelit voi irroittaa taskujen ulkoseinämistä tarranauhaa käyttämällä. Tämä mahdollistaa lisätarpeiden kiinnittämisen turvallisesti vaikka tasku avaittaisiin äkkiseltään vauhdista.  Taskun avaaminen käy näppärästi tarranauhaläppää ja vahvistettuja vetoketjuja vetämällä, jolloin taskun sisältö on nopeasti tarkasteltavissa, eikä laukkua tarvitse irroittaa vyöltä käyttöä varten.

Koko & mitat

14 x 19 x 3cm

Monipuolisuus

Quick Release Medical Pouchissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko.

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin.

– Valmistaja Blackhawk! USA
– Väri vihreä
– Nopeasti käytössä
– Aukeaa turvallisesti
– Kompakti ensiapulaukku
– Monipuolinen
– Modattava