• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Blackhawk Large Utility Lisätasku Vihreä

Laadukas amerikkalainen lisätarviketasku! Blackhawk Large Utility Lisätasku Vihreä, Blackhawk Large Utility Pouch with Zipper, MOLLE-yhteensopiva, kookas lisätasku vetoketjulla, nopeasti avattava, erittäin kestävä ja laadukas, valmistaja Blackhawk! – USA

69,99 € 54,00 €

Blackhawk Large Utility Lisätasku Vihreä, kätevä lenkkikiinnitteinen tarvikelaukku/lisätasku, MOLLE-yhteensopiva, vaakatasoon asennettava, nopeasti avattava vetoketjujen avulla, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk Large Utility Lisätasku Vihreä

Tässä näppärässä ja kookkaammansorttisessa lisätarviketaskussa on kunnolla tilaa taistelukentän tarpeisiin. Sisäpuolelle saa kätevästi järjestykseen esimerkiksi läjän muonaa, keskikokoiset kiikarit, lajitelman heitteitä, tulentekovälineet sekä polttoaineet tai pari isoa keilaa ölppää. Valitsit taskun täytteeksi mitä vain, voit olla varma Blackhawkin tinkimättömästä laadusta ja materiaalien kestosta. Siksipä näitä taskuja käytetään erikoisjoukkojen varusteissa ympäri maailman. Taskun pohjassa on verkkorakenteinen ratkaisu auttamaan ilmankierron ja vedenpoiston kanssa.

Laajan Blackhawk!-lisätaskuvalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

18 x 20 x 7 cm

Monipuolisuus

Blackhawk Large Utility MOLLE Pouch Lisätasku käyttää asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Myös useissa myymissämme repuissa on molle kiinnitys mahdollisuus, tutustu tarkemmin molle reppuihin tästä! Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Valikoimissamme on useita reppuja kuten kaikki US Cooper Reppu mallit joihin on todella helppo kiinnittää näitä Blackhawk lisätaskuja, koska kaikissa US Cooper reppu malleissa on joko normaali MOLLE tai Lasercut MOLLE pidikkeet. Blackhawk lisätaskuja on saatavana mallista riippuen vihreänä ja mustana.

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön, eli timpureille tai sotilaille. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustetaskumalli on perusteellisesti kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin erikoisjoukkojen käyttöön jotenka se varmasti kestää enemmän kuin kiinalainen kopiotasku!

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Kookas lisätarviketasku MOLLE kiinnitysjärjestelmällä
– Väri vihreä
– Nopeasti avattava, helposti irroitettavissa
– Irtoaa tarvittaessa näppärästi
– Monipuolinen
– Kestävä, vahva metallivetoketju

Saatat myös pitää...