• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Blackhawk PRC-112 Radio Pouch Radiotasku Musta

Blackhawk Strike MBITR Radio Pouch, musta, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen radiotasku, nopeasti avattava, erittäin kestävä ja laadukas

59,99 € 44,99 €

Blackhawk PRC-112 Radio Pouch Radiotasku Musta, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen, nopeasti avattava, valmistaja Blackhawk – USA

Blackhawk PRC-112 Radio Pouch Radiotasku Musta

Kaikki inttinsä käyneet tai sensuuntaisiin asioihin perehtyneet ovat perillä armeijaradiolaitteiden ihanuudesta. Ehkä tunnetuin perinteinen poliisien ja erikoisjoukkojen käyttämä pitkäantenninen operatiivinen radiojärjestelmä tunnetaan rapakon takana Ameriikassa nimellä PRC-112 eli kyseessä on se kaikista ”beisikein” kommunikaatioväline ryhmäkoossa, mutta samankokoisia ja yhtä kauheita kapistuksia ne ovat myös täällä koto-Suomessa. Kapulan käyttöä parantaa kuitenkin huomattavasti kunnollisen radiotaskun hommaaminen, eikä parempaa lankkurensselivalikoimaa ole tullut Agentilla vastaan kuin nämä Blackhawkin S.T.R.I.K.E-malliston taskut.

MOLLE-yhteensopiva kotelo on modattavissa juuri omaa käyttöä varten, toisen sivun läpinäkyvä muoviikkuna mahdollistaa akkuvarauksen, kanavavalinnan tai muun tiedot tarkastamisen vilauksella ja avoimet ylä- sekä sivupaneeli mahdollistavat laitteen näpräämisen suhteellisen kätevästi myös hanskat kädessä. Elastinen kiristyslenkki ja napitettava panta pitävät radiosi paikallaan hektisissäkin taistelutilanteissa.

Koko & mitat

19 x 8,9 x  3,8 cm

Monipuolisuus

PRC-112 Radio Pouchissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko.

Täältä löydät koko Blackhawk-taskumallistomme!

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin.

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Valmistettu Yhdysvalloissa
– Väri musta
– Radio on nopeasti käytössä
– Irtoaa tarvittaessa kätevästi
– Kompakti radiolaukku
– Monipuolinen
– Huippukestävät materiaalit

Saatat myös pitää...