facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Blackhawk Strike MBITR Radio Pouch Musta

59,99 

0 / 5

Blackhawk Strike MBITR Radio Pouch, musta, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen radiotasku, nopeasti avattava, erittäin kestävä ja laadukas

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Blackhawk Strike MBITR Radio Pouch Musta, astetta kookkaampi radiotasku, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen, nopeasti avattava, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk Strike MBITR Radio Pouch Musta

Kaikki inttinsä käyneet tai sensuuntaisiin asioihin perehtyneet ovat perillä armeijaradiolaitteiden ihanuudesta. Perinteinen lankkumallinen operatiivinen radiojärjestelmä tunnetaan rapakon takana Ameriikassa nimellä MBITR eli ”Multiband Inter/Intra Team Radio”, mutta samankokoisia ja yhtä kauheita kapistuksia ne ovat myös täällä koto-Suomessa. Kapulan käyttöä parantaa kuitenkin huomattavasti kunnollisen radiotaskun hommaaminen, eikä parempaa lankkurensseliä ole tullut Agentilla vastaan kuin tämä Blackhawkin MBITR STRIKE Radio Pouch. MOLLE-yhteensopiva kotelo on modattavissa juuri omaa käyttöä varten, toisen sivun läpinäkyvä muoviikkuna mahdollistaa akkuvarauksen, kanavavalinnan tai muun tiedot tarkastamisen vilauksella ja avoimet ylä- sekä sivupaneeli mahdollistavat laitteen näpräämisen suhteellisen kätevästi myös hanskat kädessä. Elastinen kiristyslenkki ja napitettava panta pitävät radiosi paikallaan hektisissäkin taistelutilanteissa.

Koko & mitat

8,9 x 20,3 x 5,1 cm

Monipuolisuus

MBITR Radio Pouchissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko.

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin. Tästä löydät kaikki Blackhawk tarviketaskut

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Väri musta
– Nopeasti käytössä
– Irtoaa tarvittaessa
– Kompakti radiolaukku
– Monipuolinen
– Huippukestävä

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä