• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Blackhawk STRIKE Medical Pouch Musta

Blackhawk Compact Medical Pouch Musta, MOLLE-yhteensopiva, moniosainen, nopeasti avattava ja modattava lisätasku, valmistaja Blackhawk! – USA

69,99 € 48,99 €

Blackhawk STRIKE Medical Pouch Musta, MOLLE-yhteensopiva, moniosainen, nopeasti avattava, modulaarinen rakenne, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk STRIKE Medical Pouch Musta

Tässä näppärässä ensiapulaukussa taskutilaa on yhden modulaarisen päätaskun verran. Laukun sisäpuolella on kaksi soljitettua seinämää, joihin voit pujottaa lisävarusteita. Ideana on pujottaa lääkintätarpeet sisällä olevien lenkkien ja kiristää ne paikoilleen kuminauhakiristyksen avulla.  Näiden kätevien kiinnikkeiden avulla voit sitten järjestellä varusteesi miten itse parhaiten näet. Lisäksi molemmat kiinnistyspaneelit voi irroittaa taskujen ulkoseinämistä tarranauhaa käyttämällä. Tämä mahdollistaa lisätarpeiden kiinnittämisen turvallisesti vaikka tasku avaittaisiin äkkiseltään vauhdista.  Taskun avaaminen käy näppärästi vahvistettuja vetoketjuja vetämällä, jolloin taskun sisältö on nopeasti tarkasteltavissa, eikä laukkua tarvitse irroittaa vyöltä käyttöä varten.

Koko & mitat

20 x 22 x 4 cm

Monipuolisuus

Tässä Blackhawkin Medical Pouchissa käytetään asevoimien PALS/MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää, joka käy myös kaikkiin S.T.R.I.K.E -mallisiin kiinnitysjärjestelmiin.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva PALS/MOLLE-verkko.

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin.

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Väri musta
– Nopeasti käytössä
– Kestävä
– Kompakti ensiapu-/yleislaukku
– Monipuolinen lisätasku jonka käytössä vain mielikuvitus on rajana!
– Velcro-paikka tunnukselle

Saatat myös pitää...