facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Musta

55,00 

0 out of 5

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Musta, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen radiotasku, nopeasti avattava, erittäin kestävä ja laadukas, valmistaja Blackhawk! – USA

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Musta, radiotasku, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen, nopeasti avattava, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Musta

Kaikki inttinsä käyneet tai sensuuntaisiin asioihin perehtyneet ovat perillä armeijaradiolaitteiden ihanuudesta. Moderni teknologia on kaikesta huolimatta tässäkin tapauksessa tullut ryhmänjohtajien ja viestimiesten apuun wanhan Nokia 5110:n kokoisille ”Virve” -luureilla tai vastaavilla radiolaitteilla. Kapulan käyttöä parantaa entisestään kunnollisen radiotaskun hommaaminen, eikä parempia vaihtoehtoja ole tullut Agentilla vastaan kuin nämä Blackhawkin Radio/GPS Small Radio Pouch. MOLLE-yhteensopiva kotelo on modattavissa juuri omaa käyttöä varten ja tarranauhallinen sekä elastinen kiristyslenkki ja napitettava panta pitävät radiosi paikallaan hektisissäkin taistelutilanteissa.

Koko & mitat

11-19 x 7 x 4,4 cm. Tuo 11-19 cm on Blackhawkin ilmoittama mini-maksimikorkeus käytettävälle laitteelle, joka sopii taskuun elastisen kiinnityspannan ansiosta.

Monipuolisuus

Nyt kyseessä on niin sanottu Radio Pouchissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko.

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin. Täältä löydät kaikkii Blackhawk-tarviketaskumme!

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Väri musta
– Nopeasti käytössä
– Irtoaa tarvittaessa nopeasti
– Kompakti radiolaukku
– Monipuolinen
– Huippukestävä

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä