• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Vihreä

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Vihreä, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen radiotasku, nopeasti avattava, erittäin kestävä ja laadukas, valmistaja Blackhawk! – USA

55,00 € 41,25 €

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Vihreä, radiotasku, MOLLE-yhteensopiva, modulaarinen, nopeasti avattava, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk STRIKE Radio GPS Pouch Vihreä

Kaikki inttinsä käyneet tai sensuuntaisiin asioihin perehtyneet ovat perillä armeijaradiolaitteiden ihanuudesta. Moderni teknologia on kaikesta huolimatta tässäkin tapauksessa tullut ryhmänjohtajien ja viestimiesten apuun wanhan Nokia 5110:n kokoisille ”Virve” -luureilla tai vastaavilla radiolaitteilla. Kapulan käyttöä parantaa entisestään kunnollisen radiotaskun hommaaminen, eikä parempia vaihtoehtoja ole tullut Agentilla vastaan kuin nämä Blackhawkin Radio/GPS Small Radio Pouch. MOLLE-yhteensopiva kotelo on modattavissa juuri omaa käyttöä varten ja tarranauhallinen sekä elastinen kiristyslenkki ja napitettava panta pitävät radiosi paikallaan hektisissäkin taistelutilanteissa.

Koko & mitat

11-19 x 7 x 4,4 cm. Tuo 11-19 cm on Blackhawkin ilmoittama mini-maksimikorkeus käytettävälle laitteelle, joka sopii taskuun elastisen kiinnityspannan ansiosta.

Monipuolisuus

Nyt kyseessä on niin sanottu Radio Pouchissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko.

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin. Täältä löydät kaikkii Blackhawk-tarviketaskumme!

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Väri vihreä
– Nopeasti käytössä
– Irtoaa tarvittaessa nopeasti
– Kompakti radiolaukku
– Monipuolinen
– Huippukestävä

Saatat myös pitää...