• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä, BlackHawk Strike Upright Utility Pouch, MOLLE-yhteensopiva, moniosainen, nopeasti avattava, erittäin kestävä ja laadukas lisätarvikelaukku, valmistaja Blackhawk! – USA

Laadukas amerikkalainen MOLLE-tasku! Rajoitettu ja satunnainen saatavuus toimitusmatkan takia!

59,99 € 44,99 €

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä, MOLLE-yhteensopiva tasku / tarvikelaukku, pystymallinen, nopeasti avattava, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä

Tässä näppärässä varustetaskussa tilaa on useimmille taktisille pikkuvarusteille tai vaikkapa ensiapulaukulle. Laukun sisäpuolella on pystysuuntaan tilaa esimerkiksi eväille, juomapullolle tai muulle pikkusälälle. Taskun avaaminen käy näppärästi vahvistettuja vetoketjuja vetämällä, jolloin taskun sisältö on nopeasti tarkasteltavissa, eikä laukkua tarvitse irroittaa vyöltä käyttöä varten.

Koko & mitat

13 x 20 x 8 cm.

Monipuolisuus

Blackhawk Strike Upright Taskuissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Tästä asiallinen reppu uudelle blackhawk irtotaskulle!

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin.

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Kompakti lisätarvikelaukku
– Väri vihreä
– Nopeasti käytössä
– Irtoaa tarvittaessa
– Monipuolinen
– Kestävä

Saatat myös pitää...