• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä, BlackHawk Strike Upright Utility Pouch, MOLLE-yhteensopiva, moniosainen, nopeasti avattava, erittäin kestävä ja laadukas lisätarvikelaukku, valmistaja Blackhawk! – YSA

Laadukas amerikkalainen MOLLe-tasku! Rajoitettu saatavuus!

59,99 €

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä, MOLLe-yhteensopiva tasku / tarvikelaukku, pystymallinen, nopeasti avattava, valmistaja Blackhawk! – USA

Blackhawk STRIKE Upright Tasku Vihreä

Tässä näppärässä ensiapulaukussa taskutila on jaettu yhteensä kolmeen osaan. Laukun sisäpuolella on kaksi kumilangoin varustettua taskua, jotka suljetaan vetoketjulla. Ideana on pujottaa lääkintätarpeet sisällä olevien lenkkien ja kiristää ne paikoilleen kuminauhakiristyksen avulla.  Näiden kätevien kiinnikkeiden avulla voit sitten järjestellä varusteesi miten itse parhaiten näet. Lisäksi molemmat kiinnistyspaneelit voi irroittaa taskujen ulkoseinämistä tarranauhaa käyttämällä. Tämä mahdollistaa lisätarpeiden kiinnittämisen turvallisesti vaikka tasku avaittaisiin äkkiseltään vauhdista.  Taskun avaaminen käy näppärästi tarranauhaläppää ja vahvistettuja vetoketjuja vetämällä, jolloin taskun sisältö on nopeasti tarkasteltavissa, eikä laukkua tarvitse irroittaa vyöltä käyttöä varten.

Koko & mitat

16 x 24 x 6 cm

Monipuolisuus

Blackhawk Strike Upright Tasku Vihreä käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa molle-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Tästä asiallinen reppu uudelle blackhawk irtotaskulle!

Muuta

Tämä varuste on amerikkalaisen Blackhawk!:in valmistama, joten se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin.

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Blackhawk!, USA
– Väri vihreä
– Nopeasti käytössä
– Irtoaa tarvittaessa
– Kompakti lisätarvikelaukku
– Monipuolinen
– Kestävä

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!