• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Bollé Hustler Aurinkolasit

Bollé Hustler Aurinkolasit, Safety-mallistoa, pitävät sangat, toimivat täydellisesti sekä aurinkolaseina että kevyesti suojaavina laseina

Todella edulliset aurinkolasit!

45,00 €

Bollé Hustler Aurinkolasit, mustat, Bollé Safety -mallistoa, iskunkestävät linssit, toimivat täydellisesti sekä aurinkolaseina että kevyesti suojaavina laseina, kevyet ja kestävät

Bollé Hustler Aurinkolasit

Nämä Bollén Safety-luokituksen aurinkolasit on suunniteltu kovaan jokapäiväiseen käyttöön ja ovat siten erinomainen valinta aktiivisen ihmiset, vartijan tai motoristin käyttöön. 99,99% UV-säteet suodattavat erittäin kestävät linssit ja innovatiivinen muotoilu tekevät niistä todella miellyttävän kevyet päällä, eikä tyylikkyydestäkään tarvitse tinkiä.

Muuta

Laseissa on erityiset pitoa edistävät kumitassut linssien välissä ja sankojen sisäpinnoilla, jotta okulaarit pysyvät paikallaan hikoillessa tai muuten vain vauhdikkaassa menossa. Linsseissä naarmuuntumisen- ja huurtumisenestopinnoite. Tuntuvat myös hylkivät vettä tehokkaasti empiirisessä kevätsadetestissämme. Painoa 25 grammaa.

Suojaustandardit

2,2 mm paksuissa polykarbonaattilinsseissä on EN172 standardin mukainen suojaus 99.99% ultra-violettisäteilystä. Linssit on testatty matalakiihtyvyystilanteissa iskujen varalta ja kestävyyden osalta ääreislämpötiloissa. Kestää esimerkiksi 6 mm/0.86 g esineen iskun 45 m/s nopeudella. Kestävät siis lähtökohtaisesti todella hyvin useimmat arkiset pudottelut tai kolhut.

Mukana

Tilava ja laadukas Bollé-logoin koristeltu mikrokuitu-suojapussi. Tutustu tästä laadukkaaseen Helikon Tarjouspakettiimme!

– Bollé Hustler –aurinkolasit
– Mustat, tyylikkäät
– Safety-mallistoa
– Erinomainen valinta esimerkiksi maastopyöräilyyn tai moottoripyöräilyyn
– Pysyvät päässä ja ovat samalla kevyen kompaktit
– Mukana suojapussi

Saatat myös pitää...

 • Varasto loppu

  Wiley X Censor Aurinkolasit

  99,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Varasto loppu

  Wiley X Black Ops Rebel Aurinkolasit

  99,99 €
  Lue Lisää Pikakatselu

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!