facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Bolle Solis II Smoke Aurinkolasit

26,00 

0 out of 5

Bolle Solis II Smoke Aurinkolasit, Safety-mallistoa, pitävät sangat, mustat, toimivat täydellisesti sekä aurinkolaseina että kevyesti suojaavina laseina

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Tämä väri loppuunmyyty, laita itsesi odotuslistalle!

Kuvaus

Bolle Solis II Smoke Aurinkolasit, Bollé Safety -mallistoa, mustat, iskunkestävät linssit, toimivat täydellisesti sekä aurinkolaseina että kevyesti suojaavina laseina, kevyet ja kestävät, valmistaja Bollé

Bolle Solis II Smoke Aurinkolasit

Nämä Bollèn Safety-luokituksen aurinkolasit on suunniteltu kovaan jokapäiväiseen käyttöön ja ovat siten erinomainen valinta aktiivisen ihmiset, vartijan tai motoristin käyttöön. 99,99% UV-säteet suodattavat erittäin kestävät linssit ja innovatiivinen muotoilu tekevät niistä todella miellyttävän kevyet päällä, eikä tyylikkyydestäkään tarvitse tinkiä.

Muuta

Laseissa on erityiset pitoa edistävät kumitassut linssien välissä ja sankojen sisäpinnoilla, jotta okulaarit pysyvät paikallaan hikoillessa tai muuten vain vauhdikkaassa menossa. Linsseissä naarmuuntumisen- ja huurtumisenestopinnoite. Tuntuvat myös hylkivät vettä tehokkaasti empiirisessä kevätsadetestissämme. Painoa 25 grammaa.

Suojaustandardit

2,2 mm paksuisissa polykarbonaattilinsseissä on EN172 standardin mukainen suojaus 99.99% ultra-violettisäteilystä. Linssit on testatty matalakiihtyvyystilanteissa iskujen varalta ja kestävyyden osalta ääreislämpötiloissa. Kestää esimerkiksi 6 mm/0.86 g esineen iskun 45 m/s nopeudella EN 166 standardin arvoisesti. Kestävät siis lähtökohtaisesti todella hyvin useimmat arkiset pudottelut tai kolhut.

Mukana

Tilava ja laadukas Bollé-logoin koristeltu mikrokuitu-suojapussi. Tilaa sinilinssiset Bolle Solis II -aurinkolasit tästä!

Jos jokin haluamasi tuote on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Bollè Solis II Smoke Safety Aaurinkolasit
– Mustat, tyylikkäät
– Safety-mallistoa
– Erinomainen valinta esimerkiksi maastopyöräilyyn tai moottoripyöräilyyn
– Pysyvät päässä ja ovat samalla kevyen kompaktit
– Mukana suojapussi

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä