• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

Booty Camp Alushousut Camo

Booty Camp Alushousut Camo, maastokuvioidut, printilliset, joustavat, normaalimitoitus, asennetta yli sallittujen rajojen

Poistossa, vain koko S jäljellä!

16,95 € – 19,90 €

Tyhjennä valinta

Booty Camp Alushousut Camo, printillinen kangas ”Booty Camp”-tekstillä, mukavat, vartaloa myötäilevä materiaali

Booty Camp Alushousut Camo

Tässä olis tämmöset aika kivat alushousut naiselliseen menoon. Takaosaa koristaa printti, jossa lukee ”Booty Camp”. Melkein kuin jenkkiarmeijan Boot Camp -peruskoulutusleiri, mutta vähän eri idealla. Meillä näitä menee yleensä seuraavan kaavion mukaan: Miehet ostavat itselleen meiltä läjän makeita varusteita ja pitäähän kotiinkin sitten viedä jotain. Ajoittain tälläisen rauhantekijäisen saaneet naiset tilailevat meiltä näitä lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä kehuen.

Materiaali

Alushousut on valmistettu 90% puuvillasta ja 10% spandexista. Materiaaliyhdistelmä helpottaa koon valitsemista, sillä kangas joustaa. Ota se kirjainkoko mitä normaalistikin käytät.

Muuta

Booty Camp -alushousuja on saatavana useassa eri värissä eli vihreänä ja pinkcamona sekä sinisellä kankaalla Biker Booty, Lock Down ja Bombshell -versioissa. Yhdistä alushousut vaikkapa naisten tank top malleihin, joita löytyy tuotenimikkeeltä: Naisten Tank Top Camo, Pinkcamo, Tri-color ja Lock Down.

Yhdistä alushousut suosittuihin naisten reisitaskuhousuihimme, niin saat kasaan makean asukokonaisuuden! Tässä oikopolku muutamaan naisten housumalliin: Naisten Parahousut Musta tai Naisten Premium Trousers Blackcamo. Kaikki naisten vaatteemme ovat saatavana myös myymälästämme.

HUOM.! Alusvaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! HUOM.! Tarkat varastomäärät löydät helposti koko alasvetovalikosta. Valikoimamme naisten alushousuja ja toppeja löydät myös myymälästämme.

 
– Valmistaja Rothco, USA
– Woodland Camo -maastokuvio
– Booty Camp -printti takamuksessa
– Joustavat maastokuvioidut alushousut
– Normaalimitoilla
– 110% asennetta

Saatat myös pitää...