• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Booty Camp Alushousut Pinkcamo

Booty Camp Alushousut Pinkcamo, printilliset, joustavat, normaalimitoitus, asennetta yli sallittujen rajojen

Poistossa, vain koko XS jäljellä!

19,90 € 16,91 €

Tyhjennä valinta

Booty Camp Alushousut Pinkcamo, printillinen kangas ”Booty Camp”-tekstillä, mukavat, vartaloa myötäilevä materiaali

Booty Camp Alushousut Pinkcamo

Tässä olis tämmöset aika kivat alushousut naiselliseen menoon. Takaosaa koristaa printti, jossa lukee ”Booty Camp”. Melkein kuin jenkkiarmeijan Boot Camp -peruskoulutusleiri, mutta vähän eri idealla. Meillä näitä menee yleensä seuraavan kaavion mukaan: Miehet ostavat itselleen meiltä läjän makeita varusteita ja pitäähän kotiinkin sitten viedä jotain. Ajoittain tälläisen rauhantekijäisen saaneet naiset tilailevat meiltä näitä lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä kehuen.

Materiaali

Alushousut on valmistettu 90% puuvillasta ja 10% spandexista. Materiaaliyhdistelmä helpottaa koon valitsemista, sillä kangas joustaa. Ota se kirjainkoko mitä normaalistikin käytät.

Muuta

Booty Camp -alushousuja on saatavana useassa eri värissä eli vihreänä ja woodland camona sekä sinisellä kankaalla Biker Booty, Lock Down ja Bombshell-versioissa. Yhdistä alushousut vaikkapa naisten tank top malleihin, joita löytyy tuotenimikkeeltä: Naisten Tank Top Camo, Pinkcamo, Tri-color ja Lock Down.

Yhdistä alushousut suosittuihin naisten reisitaskuhousuihimme, niin saat kasaan makean asukokonaisuuden! Tässä oikopolku muutamaan naisten housumalliin: Naisten Parahousut Musta tai Naisten Premium Trousers Blackcamo. Kaikki naisten vaatteemme ovat saatavana myös myymälästämme.

HUOM.! Alusvaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! HUOM.!

 
– Valmistaja Rothco, USA
– Pinkcamo maastokuvioitu
– Booty Camp -printti takamuksessa
– Joustavat alushousut
– Normaalimitoilla
– 110% asennetta

Saatat myös pitää...