• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Booty Camp Bombshell Pikkuhousut

Booty Camp Bombshell Pikkuhousut, musta naisten pikkuhousut pinkillä kuvalla tekstillä, pommiprintillä, joustavat

Poistossa,vain koko XXL jäljellä!

19,90 € 16,91 €

Tyhjennä valinta

Booty Camp Bombshell Pikkuhousut, tummansiniset, naisten alushousut, käsirautaprintillä, joustavat

Booty Camp Bombshell Pikkuhousut

Tässä olis tämmöset aika kivat alushousut naiselliseen menoon. Takaosaa koristaa printti, jossa lukee “Lock Down”. Melkein kuin jenkkiarmeijan Boot Camp -peruskoulutusleiri, mutta vähän eri idealla. Meillä näitä menee yleensä seuraavan kaavion mukaan: Miehet ostavat itselleen meiltä läjän makeita varusteita ja pitäähän kotiinkin sitten viedä jotain. Ajoittain tälläisen rauhantekijäisen saaneet naiset tilailevat meiltä näitä lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä kehuen.

Materiaali

Alushousut on valmistettu 90% puuvillasta ja 10% spandexista. Materiaaliyhdistelmä helpottaa koon valitsemista, sillä kangas joustaa. Ota se kirjainkoko mitä normaalistikin käytät.

Muuta

Booty Camp -alushousuja on saatavana useassa eri värissä eli vihreänä, pinkcamona ja woodland camona sekä sinisellä kankaalla Biker Booty ja Lock Down -versioissa. Yhdistä alushousut vaikkapa naisten tank top malleihin, joita löytyy tuotenimikkeeltä: Naisten Tank Top Camo, Pinkcamo, Tri-color ja Lock Down.

Yhdistä alushousut suosittuihin naisten reisitaskuhousuihimme, niin saat kasaan makean asukokonaisuuden! Tässä oikopolku muutamaan naisten housumalliin: Naisten Parahousut Musta tai Naisten Premium Trousers Blackcamo. Kaikki naisten vaatteemme ovat saatavana myös myymälästämme.

HUOM.! Alusvaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! HUOM.!

– Valmistaja Rothco, USA
– Tummansininen kangas
Bombshell-printti takamuksessa
– Joustavat
– Normaalimitoilla
– 110% asennetta

 

Saatat myös pitää...