• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Booty Camp Lock Down Pikkuhousut

Booty Camp Lock Down Pikkuhousut, mustan väriset naisten alushousut valkoisella LOCK Down printillä, napakka istuvuus, pienet käsiraudat painettuna alushousujen etupuolella.

Poistossa, vain 1kpl XXL-kokoa jäljellä!

19,90 € 10,00 €

Tyhjennä valinta

Booty Camp Lock Down Pikkuhousut, mustan väriset naisten alushousut, käsirautaprintillä ja lock down tekstillä, joustavat

Booty Camp Lock Down Pikkuhousut

Tässä olis tämmöset aika kivat alushousut naiselliseen menoon. Takaosaa koristaa printti, jossa lukee ”Lock Down”. Melkein kuin jenkkiarmeijan Boot Camp -peruskoulutusleiri, mutta vähän eri idealla. Meillä näitä menee yleensä seuraavan kaavion mukaan: Miehet ostavat itselleen meiltä läjän makeita varusteita ja pitäähän kotiinkin sitten viedä jotain. Ajoittain tälläisen rauhantekijäisen saaneet naiset tilailevat meiltä näitä lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä kehuen.

Materiaali

Alushousut on valmistettu 90% puuvillasta ja 10% spandexista. Materiaaliyhdistelmä helpottaa koon valitsemista, sillä kangas joustaa. Ota se kirjainkoko mitä normaalistikin käytät.

Muuta

Booty Camp –alushousuja on saatavana useassa eri värissä eli vihreänä, pinkcamona ja woodland camona sekä sinisellä kankaalla Biker Booty ja Bombshell -versioissa. Yhdistä alushousut vaikkapa naisten tank top malleihin, joita löytyy tuotenimikkeeltä: Naisten Tank Top Camo, Pinkcamo, Tri-color ja Lock Down.

Yhdistä alushousut suosittuihin naisten reisitaskuhousuihimme, niin saat kasaan makean asukokonaisuuden! Tässä oikopolku muutamaan naisten housumalliin: Naisten Parahousut Musta tai Naisten Premium Trousers Blackcamo. Kaikki naisten vaatteemme ovat saatavana myös myymälästämme.

HUOM.! Alusvaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! HUOM.!
 
– Valmistaja Rothco, USA
– Tummansininen kangas
– Lock Down -printti takamuksessa
– Joustavat
– Normaalimitoilla
– 110% asennetta

 

Saatat myös pitää...