• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Brandit Aviator 100L Rinkka Flektarn

Brandit Aviator 100L Rinkka Flektarn, erittäin tilava ja edullinen rinkka, kuviointina Saksan armeijan flektarn-maastokuvio, kantokapasiteetti 100 litraa, runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja Brandit – Saksa

129,99 €

Brandit Aviator 100L Rinkka Flektarn, erittäin tilava ja edullinen rinkka, saksalainen flektarn-maastokuvio, kantokapasiteetti 100 litraa, runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja Brandit – Saksa

Brandit Aviator 100L Rinkka Flektarn

Nyt on tarjolla todella tilavaa ja käyttömukavaa rinkkaa perusmallisiin kantohommiin. Branditilta rysähti meille koko kattaus Aviator-reppuja, joiden Koljattina komeilee massiivinen 100 litrainen ilmestys. Tästä rinkasta on kaikkeen mahdolliseen käyttöön, sillä kantomukavuus säilyy painon noustessa erinomaisten pehmustettujen ja säädettävien hihnojen avulla. Olkahihat ja vyötäröremmin saa kiristettyä todella tiukoiksi, jolloin painavakin reppu pysyy tiukasti kiinni vartalossa.

Repussa on iso päätila, jonka saa jaettua kätevästi kolmeen osaan erillisillä elastisilla kiristettävillä sukilla. Näin tavarat pysyvät myös järjestyksessä matkan ajan. Lisäksi päätaskun saa auki ylhäältä sekä alhaalta, jolloin alapuolisen osion voi käyttää esimerkiksi sadekerraston säilytykseen, lämpimämpien vaatteiden tai vaikka vaihtokenkien kuljetukseen. Pääosion sulkuläppä on samaten todella tilava ja sen alle saa sullottua kunnolla tavaraa. Kolme pientä sivutaskua vetävät täyden litraisen vesipullon ja vielä muuta pientä tavaraa samaan syssyyn. Repun ympäröimät kiinnitys ja kiristysremmit mahdollistavat lisätaskujen, sadeviittojen tai esimerkiksi makuualustan kiinnittämisen. Mukana tuleva sadesuoja omassa taskussaan yläläpän päällä kruunaa kokonaisuuden ja pitää kantovälineen kuivana kovassakin sateessa tai laskettuna maahan tauon ajaksi.

Materiaali

Kuori on chlorokuitu-käsitelyä polyesterkangasta, joka pitää pintansa kovassa käytössä, ravassa ja mudassa. Pehmustetua osiot on valmistettu seuraavista materiaaleista: selkätuki 100% polyuretaania, vyötäröremmi ja olkahihnat kestävää 100% polyetyleeni-trivinyyliä.
Mitat

Täysin maksimimitoille sullottuna Aviator 100L rinkka on kooltaan 90 cm x 55 cm x 29 cm. Kiristettävillä remmeillä timmiksi vedettävän rakenteensa ansiosta rinkan saa vedettyä tiukaksi, jolloin se pysyy järkevän timminä pakettina myös tyhjempänä. Suosittelemme pakkaamaan perinteiseen tapaan painavat tavarat pohjalle, jotta painopiste on mahdollisimman matalalla ja lähellä kehoa.

Muuta tärkeää tietoa Aviator rinkka mallista?

Pehmustetut olkahihnat ovat hyvin säädettävissä ja muunneltavuuden kruunaa säädettävä vyötärökiristysnauha. Kun kaikki säädöt saa kohdilleen, tällä repulla voi lähteä niin patikkamatkalle, kunhan ei aio aivan tolkuttoman pitkää reissua tehdä täyteen ahdettuna ja maksimipainoon kiristettynä. Tähän hintaan kunnon metallirakenteista rinkkaa ei oikein saa, joten suosittelemme tässäkin tapauksessa Aviator 100L Rinkkaa pitkien liikennevälinein tehtävien matkojen varusteeksi tai lyhyempiin ulkoilmareissuihin, joihin reppu on täytetty kevyellä tavaralla. Hartiahihnoista löytyy kummaltakin puolelta pienet d ring -koukut, joihin voit sitten ripustaa esimerkiksi karbiinihakasilla kätevästi tavaraa, vyötäröremmi tukee repun tukevasti kiinni kehoon ja sisältää pienen etutaskun tärkeimpiä tavaroita varten. Tuuletusta edesauttaa selkää vastaan painautuva hengittävä “Brandit Air System” -verkkorakenne, jonka alla on muotoiltu ja tukeva selkäpehmustus.

Tutustu täydelliseen varustelaukkuvalikoimaamme tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Erittäin tilava peruskäyttörinkka
– Flektarn-maastokuvio
– Runsaasti säätövaraa
– Kätevät sulut päätaskussa
– Sadesuoja
– Paljon pienempiä lisätaskuja

Saatat myös pitää...