• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Vain 1 varastossa

Brandit Aviator 35L Reppu Flektarn

Brandit Aviator 35L Reppu Flektarn, kätevä ja edullinen kantoväline, todella kompakti, saksalainen maastokuviointi, kantokapasiteetti 35 litraa, runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja Brandit – Saksa

58,80 €

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Review(s)

Brandit Aviator 35L Reppu Flektarn, kätevä ja edullinen kantoväline, tumma maastokuviointi, kantokapasiteetti 35 litraa, runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja Brandit – Saksa

Brandit Aviator 35L Reppu Flektarn

Kunnollisen päivärepun koti on Agentissa ja sen nimi on Aviator 35! Branditilta rysähti meille koko kattaus Aviator-reppuja, joiden toiseksi pienintä kokoa edustaa 35 litrainen huippukätevä päiväreppu. Tästäpä on kaikkeen mahdolliseen käyttöön, sillä kantomukavuus säilyy painon noustessa erinomaisten pehmustettujen ja säädettävien hihnojen avulla. Olkahihat ja vyötäröremmin saa kiristettyä todella tiukoiksi, jolloin painavakin reppu pysyy tiukasti kiinni vartalossa.

Mitä ominaisuuksia Aviator 35L repussa on?

Repussa on iso päätila, jonne mahtuu kätevästi päiväretken tarpeet. Lisäksi päätaskun suuaukon saa suojattua asiallisella elastisella sukalla, joka estää roskien ja veden pääsyn tavaroihisi. Pääosion sulkuläppä on samaten todella tilava ja sen alle saa sullottua kunnolla tavaraa. Kolme pientä sivutaskua vetävät täyden litraisen vesipullon ja pari suklaapatukkaa. Repun ympäröimät kiinnitys ja kiristysremmit mahdollistavat lisätaskujen, sadeviittojen tai esimerkiksi makuualustan kiinnittämisen. Mukana tuleva sadesuoja omassa taskussaan yläläpän päällä kruunaa kokonaisuuden ja pitää kantovälineen kuivana kovassakin sateessa tai laskettuna maahan tauon ajaksi.

Materiaali

Kuori on chlorokuitu-käsitelyä polyesterkangasta, joka pitää pintansa kovassa käytössä, ravassa ja mudassa. Pehmustetua osiot on valmistettu seuraavista materiaaleista: selkätuki 100% polyuretaania ja olkahihnat kestävää 100% polyetyleeni-trivinyyliä.

Mitat

Täysin maksimimitoille sullottuna Aviator 35L reppu on kooltaan 56 cm x 40 cm x 20 cm. Kiristettävillä remmeillä timmiksi vedettävän rakenteensa ansiosta rinkan saa vedettyä tiukaksi, jolloin se pysyy järkevän timminä pakettina myös tyhjempänä.

Muuta

Pehmustetut olkahihnat ovat hyvin säädettävissä ja muunneltavuuden kruunaa säädettävä vyötärökiristysnauha. Kun kaikki säädöt saa kohdilleen, tällä repulla voi lähteä niin patikkamatkalle, kunhan ei aio aivan tolkuttoman pitkää reissua tehdä täyteen ahdettuna ja maksimipainoon kiristettynä. Suosittelemme Aviator-sarjan 35-litraista reppua päivittäiseksi kantovälineeksi tai esimerkiksi lentokoneelaukuksi. Hartiahihnoista löytyy kummaltakin puolelta pienet d ring -koukut, joihin voit sitten ripustaa esimerkiksi karbiinihakasilla kätevästi tavaraa ja vyötäröremmi tukee repun tukevasti kiinni kehoon.Tuuletusta edesauttaa selkää vastaan painautuva hengittävä ”Brandit Air System” -verkkorakenne, jonka alla on muotoiltu ja tukeva selkäpehmustus.

Tutustu täydelliseen varustelaukkuvalikoimaamme tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Erittäin tilava peruskäyttöreppu
– Tilavuus 35 litraa
– Saksalainen Flektarn-maastokuviointi
– Runsaasti säätövaraa
– Kätevät sulut päätaskussa
– Reoussa mukana klipsillä irroitettava vihreä sadesuoja
– Paljon pienempiä lisätaskuja

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!