• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Brandit Aviator Mark II 65L Reppu Musta

Brandit Aviator Mark II 65L Reppu Musta, erittäin tilava ja edullinen kantoväline, kantokapasiteetti 65 litraa, harmaat korostukset, runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja Brandit – Saksa

112,00 €

Brandit Aviator Mark II 65L Reppu Musta, erittäin tilava ja edullinen kantoväline, kantokapasiteetti 65 litraa, harmaat korostukset, runsaasti kiinnitysmahdollisuuksia, valmistaja Brandit – Saksa

Brandit Aviator Mark II 65L Reppu Musta

Noin 60-65-litrainen reppu haussa? Älä etsi enää! Branditilta rysähti meille koko kattaus Aviator-reppuja, joiden keskikastia edustaa 65 litrainen huippukätevä perusreppu. Tästä isosta kolmen päivän repusta on kaikkeen mahdolliseen käyttöön, sillä kantomukavuus säilyy painon noustessa erinomaisten pehmustettujen ja säädettävien hihnojen avulla. Olkahihat ja vyötäröremmin saa kiristettyä todella tiukoiksi, jolloin painavakin reppu pysyy tiukasti kiinni vartalossa.

Taskutilaa

Repussa on iso päätila, jonka saa jaettua kätevästi kolmeen osaan erillisillä elastisilla kiristettävillä sukilla. Näin tavarat pysyvät myös järjestyksessä matkan ajan. Lisäksi päätaskun saa auki ylhäältä sekä alhaalta, jolloin alapuolisen osion voi käyttää esimerkiksi sadekerraston säilytykseen, lämpimämpien vaatteiden tai vaikka vaihtokenkien kuljetukseen. Pääosion sulkuläppä on samaten todella tilava ja sen alle saa sullottua kunnolla tavaraa. Erityisesti tämän Mark II -mallin uusi kiristettävä elastinen kuminauhaverkko repun päällä auttaa kuljettamaan ja kuivattamaan päällysvaatteita reissussa. Repun alapuolella on oma erillinen tasku, läpivienti ja jaettu tila esimerkiksi pyykkien tai vaikkapa keittovälineiden säilytykseen, jos niihin haluaa päästä käsiksi nopeasti purkamatta koko pakkausta joka kerta ruokaillessaan.

Materiaali

Kuori on chlorokuitu-käsitelyä polyesterkangasta, joka pitää pintansa kovassa käytössä, ravassa ja mudassa. Pehmustetua osiot on valmistettu seuraavista materiaaleista: selkätuki 100% polyuretaania ja olkahihnat kestävää 100% polyetyleeni-trivinyyliä.

Mitat

Täysin maksimimitoille sullottuna Aviator 65L rinkka on kooltaan 65 cm x 50 cm x 25 cm. Kiristettävillä remmeillä timmiksi vedettävän rakenteensa ansiosta rinkan saa vedettyä tiukaksi, jolloin se pysyy järkevän timminä pakettina myös tyhjempänä. Suosittelemme pakkaamaan perinteiseen tapaan painavat tavarat pohjalle, jotta painopiste on mahdollisimman matalalla ja lähellä kehoa.

Muuta

Pehmustetut olkahihnat ovat hyvin säädettävissä ja muunneltavuuden kruunaa säädettävä vyötärökiristysnauha. Kun kaikki säädöt saa kohdilleen, tällä repulla voi lähteä niin patikkamatkalle, kunhan ei aio aivan tolkuttoman pitkää reissua tehdä täyteen ahdettuna ja maksimipainoon kiristettynä. Suosittelemme Aviator-sarjan 65-litraista reppua pitempiin kevyin kantamuksin suoritettaviin patikkareissuihin tai kaveriksi ulkomaanreissuja varten.Hartiahihnoista löytyy kummaltakin puolelta pienet d ring -koukut, joihin voit sitten ripustaa esimerkiksi karbiinihakasilla kätevästi tavaraa ja vyötäröremmi tukee repun tukevasti kiinni kehoon.Tuuletusta edesauttaa selkää vastaan painautuva hengittävä ”Brandit Air System” -verkkorakenne, jonka alla on muotoiltu ja tukeva selkäpehmustus.

Tutustu täydelliseen varustelaukkuvalikoimaamme tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Erittäin tilava peruskäyttöreppu
– Vuoden 2019 uutuusmalli
– Musta
– Runsaasti säätövaraa
– Kätevät sulut päätaskussa
– Sadesuoja
– Paljon pienempiä lisätaskuja

Saatat myös pitää...