• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Brandit Dexter T-Paita Antracite

Kevyt kesä t-paita edullisesti! Brandit Dexter T-Paita Antracite, t-paita joka on valmistettu todella kevyestä ja huokoisesta puuvillasta. Todellinen rock staran t-paita jonka voi helposti repiä kappaleiksi ja heittää fanille haisten miehiselle testosteronille!

19,90 €

Tyhjennä valinta

Brandit Dexter T-Paita Antracite, antrasiitti, kevyt kuin mikä (melkein tuuli voisi puhaltaa läpi), valmistettu todella ohuesta puuvilla kankaasta, t-paidassa on v-kaulus

Brandit Dexter T-Paita Antracite

Brandit Dexter T-Paita Antracite, keveään kesäiseen menoon ota ohut ja mukava Dexter T-paita. TV-sarjoja seuranneelle Dexter saattaa tuoda tietynlaisia mielleyhtymiä, mutta todella kuumiin keleihin sopiva Dexter lunastaa paikkansa Agentin hittituotteiden joukossa kuten sarjamurhaajan vaiheita seuraava sarja ikään.

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Paidassa on vahvennettu V-kaulus ja vahvennukset hihoissa sekä helmassa. Paidan istuvuus on suhteellisen väljä. Kuvien malli käyttää normaalisti M-kokoa, kuvattiin M-koko päällä ja on sitä mieltä, että S-koko on sopiva, mikäli tahtoo tiukkaa istuvuutta. Brandit dexter antracite on hyvin kevyt t-paita. Brandit Dexter T-Paita on saatavana myös beigen värisenä, tutustu tästä!

– Valmistaja Brandit
– Väri Antrasiitti eli suomeksi harmaa
– Todella kevyt ja kesäinen t-paita
– Puuvillainen
– T-paita v-aukolla

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!