facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Brandit Dexter T-Paita Antracite

19,00 

0 out of 5

Kevyt kesä t-paita edullisesti! Brandit Dexter T-Paita Antracite, t-paita joka on valmistettu todella kevyestä ja huokoisesta puuvillasta. Todellinen rock staran t-paita jonka voi helposti repiä kappaleiksi ja heittää fanille haisten miehiselle testosteronille!

Poista

Kuvaus

Brandit Dexter T-Paita Antracite, antrasiitti, kevyt kuin mikä (melkein tuuli voisi puhaltaa läpi), valmistettu todella ohuesta puuvilla kankaasta, t-paidassa on v-kaulus

Brandit Dexter T-Paita Antracite

Keveään kesäiseen menoon ota ohut ja mukava Dexter T-paita. TV-sarjoja seuranneelle Dexter saattaa tuoda tietynlaisia mielleyhtymiä, mutta todella kuumiin keleihin sopiva Dexter lunastaa paikkansa Agentin hittituotteiden joukossa kuten sarjamurhaajan vaiheita seuraava sarja ikään.

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Paidassa on vahvennettu V-kaulus ja vahvennukset hihoissa sekä helmassa. Paidan istuvuus on suhteellisen väljä. Kuvien malli käyttää normaalisti M-kokoa, kuvattiin M-koko päällä ja on sitä mieltä, että S-koko on sopiva, mikäli tahtoo tiukkaa istuvuutta. Brandit dexter antracite on hyvin kevyt t-paita. Brandit Dexter T-Paita on saatavana myös beigen värisenä, tutustu tästä!

– Valmistaja Brandit
– Väri Antrasiitti eli suomeksi harmaa
– Todella kevyt ja kesäinen t-paita
– Puuvillainen
– T-paita v-aukolla

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä