facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Brandit Gladstone Kengät Harmaa

86,00 

0 out of 5

Brandit Gladstone Kengät Harmaa, keskipitkä varsi, sinertävänharmaat/antrasiitinharmaat, kumipohja, pehmustettu nilkkatuki, valmistaja Brandit – Saksa, Todella edullinen Talvikenkä!

Poista

Kuvaus

Brandit Gladstone Kengät Harmaa, keskipitkä varsi, sinertävänharmaat/antrasiitinharmaat, kumipohja, pehmustettu nilkkatuki, valmistaja Brandit – Saksa

Brandit Gladstone Kengät Harmaa

Agentin loppusyksyn edullisten nahkakenkien kruunaamaton kuningas on nimeltään Gladstone, Brandit Gladstone. Nyt olisi siis tyrkyllä teddyvuorella topattua, puolipitkällä varrella ja nahkaisella kuosilla varustettua laatumonoa. Kyseessä ovat rehellinen täysnupukkinahkainen maiharinoloinen kenkämalli, mutta sillä erotuksella, että näitä on peräti mukava pitää jalassa – toisin kuin useimpia halpoja maihareita. Summa summarum: Pikkurahalla rehellinen käyttökenkä ja pirun vielä hyvä sellainen. Agentti suosittelee. Tule tutustumaan malliin myymäläämme.

Materiaali

100% nupukkinahkaa. Kumipohja. Traktori-kuvioitu pohjakuvio.

Muuta

Kuten yllä jo mainittiin, niin Gladstoneissahan on täyskumipohja, joten se tarraa vähän tiukemmissakin olosuhteissa tonttiin ja pitää sinut pystyssä. Jopa härmäläisillä talviliukkahilla on pitoa ja näppärä isäntä ruuvaa vielä metallia pohjaan jossei oma – eli pito – riitä! Emme toki suosittele tätä toimintaa kotiparketin kustannuksella. Teddyvuori on loistava lisä näinä aikoina kun kunnon rehellistä talvimaiharia on vaikea löytää. Kun nupukkinhakisen pinnan vielä käsittelee jollakin hyvällä nahanhoito kyllästeellä niin loppuu palelu.

– Valmistaja Brandit, Saksa
– 100% mokkanahkaa
– Harmaat /antrasiitinharmaat
– Keskipitkä varsi
– Pehmustettu nilkkatuki
– Täyskumipohja

Lisätiedot

Koko

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä