facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Brandit Kumisaappaat Musta

55,00 

0 out of 5

Brandit Kumisaappaat Musta, korkeavartinen, musta, kiinteällä fleece-vuorella, erinomainen hintalaatusuhde, valmistaja Brandit – Saksa

Kunnon kumisaapas Saksasta!

Poista

Kuvaus

Brandit Kumisaappaat Musta, korkeavartinen, musta, kiinteällä fleece-vuorella, erinomainen hintalaatusuhde, valmistaja Brandit – Saksa

Brandit Kumisaappaat Musta

Saksalaisen Branditin jalkinemalliston pitkävartinen Rainboot-kumisaappaat on kelpo jalkine, joka on omiaan todella soisiin ja kosteisiin hommiin. Aktiivisen metsässäliikkujan tarpeita ajatellen varusteltu saapas on todellinen ympärivuotinen vaate lämpimän fleece-vuorensa ansiosta. Erikoismuotoiltu ja erinomaisesti tukeva sekä iskujavaimentava rakenne tukee jalkaasi myös kaltevassa maastossa.

Materiaali

Ulkomateriaali polyvinyyliä. Sisäpuolella lämmin fleece-vuori, joka on valmistettu nylonista. Kumipohja on myös sovelias erillisten nastojen asentamista varten, jos tarvitset lisäpitoa jäisissä olosuhteissa.

Kestävyys

Branditin rain Bootsit kestävät pakkasta kiitettävästi ainakin pariinkymmeneen asteeseen saakka, mikä tarkoittaa lämmöneristyksen toimivuutta vielä kyseisessä lämpötilassa. Kenkä on 100% vesitiivis ja siinä on iskuja vaimentava korkorakenne optimaalisen jalan asennon saavuttamiseksi. Löytyy lisäksi sivuvahvike tukemaan nilkkaa sivuttaissuunnan muljahduksilta, kärkivahvike suojaamassa varmpaita ja kiertojäykkä välipohja antamassa jokaiselle askelmalle tukevan tuntuman. Rankan reissun jälkeen huoltoa ja kuivaamista helpottaa ripustuslenkiksi soveltuva kiristysnauha.

Muuta

Näiden kumppareiden varsi on noin 30 cm korkea. Kannan korkeaus on 3 cm. Varren ympärys kengän koosta riippuen 37-41 cm. Muut saapasmallimme ja saappaisiin sopivat sukat löydät täältä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Musta kumisaapas
– Kanta-, sivu-, ja kärkivahvike
– Fleece-vuorirakenne
– Normaali lesti
– Kiertojäykkä välipohja
– Erinomainen iskunvaimennus
– Kiristettävä varrensuu

 

 

Lisätiedot

Koko

43, 44, 45, 46

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä