• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Brandit Kumisaappaat Musta

Brandit Kumisaappaat Musta, korkeavartinen, musta, kiinteällä fleece-vuorella, erinomainen hintalaatusuhde, valmistaja Brandit – Saksa

Kunnon kumisaapas Saksasta!

55,00 €

Tyhjennä valinta

Brandit Kumisaappaat Musta, korkeavartinen, musta, kiinteällä fleece-vuorella, erinomainen hintalaatusuhde, valmistaja Brandit – Saksa

Brandit Kumisaappaat Musta

Saksalaisen Branditin jalkinemalliston pitkävartinen Rainboot-kumisaappaat on kelpo jalkine, joka on omiaan todella soisiin ja kosteisiin hommiin. Aktiivisen metsässäliikkujan tarpeita ajatellen varusteltu saapas on todellinen ympärivuotinen vaate lämpimän fleece-vuorensa ansiosta. Erikoismuotoiltu ja erinomaisesti tukeva sekä iskujavaimentava rakenne tukee jalkaasi myös kaltevassa maastossa.

Materiaali

Ulkomateriaali polyvinyyliä. Sisäpuolella lämmin fleece-vuori, joka on valmistettu nylonista. Kumipohja on myös sovelias erillisten nastojen asentamista varten, jos tarvitset lisäpitoa jäisissä olosuhteissa.

Kestävyys

Branditin rain Bootsit kestävät pakkasta kiitettävästi ainakin pariinkymmeneen asteeseen saakka, mikä tarkoittaa lämmöneristyksen toimivuutta vielä kyseisessä lämpötilassa. Kenkä on 100% vesitiivis ja siinä on iskuja vaimentava korkorakenne optimaalisen jalan asennon saavuttamiseksi. Löytyy lisäksi sivuvahvike tukemaan nilkkaa sivuttaissuunnan muljahduksilta, kärkivahvike suojaamassa varmpaita ja kiertojäykkä välipohja antamassa jokaiselle askelmalle tukevan tuntuman. Rankan reissun jälkeen huoltoa ja kuivaamista helpottaa ripustuslenkiksi soveltuva kiristysnauha.

Muuta

Näiden kumppareiden varsi on noin 30 cm korkea. Kannan korkeaus on 3 cm. Varren ympärys kengän koosta riippuen 37-41 cm. Muut saapasmallimme ja saappaisiin sopivat sukat löydät täältä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Musta kumisaapas
– Kanta-, sivu-, ja kärkivahvike
– Fleece-vuorirakenne
– Normaali lesti
– Kiertojäykkä välipohja
– Erinomainen iskunvaimennus
– Kiristettävä varrensuu

 

 

Saatat myös pitää...

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!