• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Britannia Takki Khaki

Britannia Takki Khaki, M65-tyylinen kevyt maihinnousutakki, runsaasti taskutilaa, jokapäiväiseen käyttöön. Saatavana myös Britannia takki sininen.

Nyt poistossa tämä väri, vain OUTLET osiostamme!

89,99 € 76,49 €

Tyhjennä valinta

Britannia Takki Khaki, M65-tyylinen kevyt maihinnousutakki, runsaasti taskutilaa, jokapäiväiseen käyttöön, valmistaja Bradnit – Saksa

Britannia Takki Khaki

Suurin osa markkinoille tulevista M65-maiharitakeista ei meitä säväytä, mutta Branditin Britannia -rotsit on niitä harvoja oikeasti makeita uutuustakkeja, joita kelpaa ottaa myyntiin. Lähdetään nyt vaikka ensiksi siitä, että takit on huippulaadukasta tekoa ja kestävät arkikäyttöä loistavasti. Britannian hieman kulutettu kuosi on päräyttävän näköinen ja leikkaus todella mukava. Mitä muuta sitä voi maiharitakiltaan toivoa?

Materiaali

100% puuvillaa.

Koot

Koot menevät seuraavanlaisesti: M – XXL. Valitettavasti tästä takki mallista ei ole tehty isompia kokoja. Olemme niitä toki pyytäneet mutta menekki on kuulemme niin pientä isoille koille että kannata valmistaa. Tämä takki on istuvaa sorttia, mutta muuten normaalikokoisia eli tiukka yllä omassa normaalikoossasi. Ota tämä huomioon tilatessasi!

Koot & mitat

Selän pituus

S 71,0 cm
M 72 cm
L 73 cm
XL 75 cm
XXL 76 cm
3XL 78 cm

Rinnan leveys

S 55 cm
M 58 cm
L 61 cm
XL 64 cm
XXL 67 cm
3XL 70 cm

Hihan pituus

S 67 cm
M 68 cm
L 69 cm
XL 70 cm
XXL 71 cm
3XL 72 cm

Muuta

Britanniasta ei hienot yksityiskohdat lopu ihan heti, joten listataanpas muutamia: napilliset olkaläpäkkeet poleteille sun muille, hienosti kulutetut saumat, Brandit -logo vasemmassa hihassa, tarranauharemmein kiristettävät hihansuut ja hätätilanteita varten kauluksen sisälle piiloitettu hätähuppu, jonka saa esiin tarvittaessa varsin hätäisesti. Britanniaa on saatavana muissakin väreissä, mm. vihreänä, mustana, sinisenä ja khakina!

Mitäpä sitten, jos haluamani koko on loppu?

Jos jokin haluamasi Britannia koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin.

Tutustu tästä laajaan Brandit-takkivalikoimaamme!

– Valmistaja Brandit
– Maihinnousutakki
– Väri khaki
– Taskutilaa
– Hennosti kulutettu
– Erinomainen arkitakki

Saatat myös pitää...