• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 0kpl jäljellä

Britannia Takki Sininen

Britannia Takki Sininen, M65-tyylinen maihinnousutakki, runsaasti taskutilaa, jokapäiväiseen käyttöön, sopii kevät/kesä/alkusyksy takiksi. Saatavana myös Britannia takki khaki. Tutustu lisää.

89,00 € 71,20 €

Tyhjennä valinta

Britannia Takki Sininen, väri koodi on indigo,  M65-tyylinen maihinnousutakki, runsaasti taskutilaa, jokapäiväiseen käyttöön, kevyt, valmistaja Brandit – Saksa

Britannia Takki Sininen

Suurin osa markkinoille tulevista M65-maiharitakeista ei meitä säväytä, mutta Branditin Britannia -rotsit on niitä harvoja oikeasti makeita uutuustakkeja, joita kelpaa ottaa myyntiin. Lähdetään nyt vaikka ensiksi siitä, että takit on huippulaadukasta tekoa ja kestävät arkikäyttöä loistavasti. Britannian hieman kulutettu kuosi on päräyttävän näköinen ja leikkaus todella mukava. Mitä muuta sitä voi maiharitakiltaan toivoa ?

Materiaali

100% puuvillaa.

Koot & mitat

Selän pituus

S 71,0 cm
M 72 cm
L 73 cm
XL 75 cm
XXL 76 cm
3XL 78 cm

Rinnan leveys

S 55 cm
M 58 cm
L 61 cm
XL 64 cm
XXL 67 cm
3XL 70 cm

Hihan pituus

S 67 cm
M 68 cm
L 69 cm
XL 70 cm
XXL 71 cm
3XL 72 cm

Muuta

Britanniasta ei hienot yksityiskohdat lopu ihan heti, joten listataanpas muutamia: napilliset olkaläpäkkeet poleteille sun muille, hienosti kulutetut saumat, Brandit -logo vasemmassa hihassa, tarranauharemmein kiristettävät hihasuut ja hätätilanteita varten kauluksen sisälle pilloitettu hätähuppu, jonka saa esiin tarvittaessa varsin hätäisesti. Britannia takki on hyvä kevät/kesä/alkysyksy takki ja lisäksi riittävän kevyt. Takin alle riittää vaikkapa pelkkä t-paita, eikä tarvitse hiihtää hiessä. Britannia-takkia on saatavana muissakin väreissä, mm. mustana, vihreänä ja khakina!

Jos haluamani koko on loppunut?

Jos jokin haluamasi Britannian koko/malli on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Maihinnousutakki istuvalla mitoituksella
– Sininen (Indigo)
– Taskutilaa
– Hennosti kulutettu
– Erinomainen arkitakki

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!