• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Britannia Winter Talvitakki Musta

Britannia Winter Talvitakki Musta, M65-tyylinen maihinnousutakki, runsaasti taskutilaa, paksu teddyvuori, jokapäiväiseen käyttöön, valmistaja Brandit – Saksa

Salaisen Agentin uusin maiharitalvitakki tutulta ja turvalliselta Branditilta!

138,00 € 89,90 €

Tyhjennä valinta

Britannia Winter Talvitakki Musta, M65-tyylinen maihinnousutakki, runsaasti taskutilaa, paksu teddyvuori, jokapäiväiseen käyttöön, valmistaja Brandit – Saksa

Britannia Winter Talvitakki Musta

Suurin osa markkinoille tulevista M65-maiharitakeista ei meitä säväytä, mutta Branditin Britannia -rotsit on niitä harvoja oikeasti makeita uutuustakkeja, joita kelpaa ottaa myyntiin. Lähdetään nyt vaikka ensiksi siitä, että takit on huippulaadukasta tekoa ja kestävät arkikäyttöä loistavasti. Britannian hieman kulutettu kuosi on päräyttävän näköinen ja leikkaus todella mukava. Mitä muuta sitä voi maiharitakiltaan toivoa? Tämä teddyvuorella varustettu talviversio takista on oikeasti lämmin ja sillä pärjää erinomaisesti aina kaikkein kovimpiin pakkasiin asti!

Materiaali

Takin pintakangas on 100% puuvillaa. Lämmin teddyvuori 100% polyesteriä.

Koot & mitat

Selän pituus

S 71,0 cm
M 72 cm
L 73 cm
XL 75 cm
XXL 76 cm
3XL 78 cm

Rinnan leveys

S 55 cm
M 58 cm
L 61 cm
XL 64 cm
XXL 67 cm
3XL 70 cm

Hihan pituus

S 67 cm
M 68 cm
L 69 cm
XL 70 cm
XXL 71 cm
3XL 72 cm

Muuta

Britanniasta ei hienot yksityiskohdat lopu ihan heti, joten listataanpas muutamia: napilliset olkaläpäkkeet poleteille sun muille, hienosti kulutetut saumat, Brandit -logo vasemmassa hihassa, tarranauharemmein kiristettävät hihasuut ja hätätilanteita varten kauluksen sisälle pilloitettu hätähuppu, jonka saa esiin tarvittaessa varsin hätäisesti. Britanniaa on saatavana myös mustana, sinisenä ja khakina.

Mitä teen jos haluamani koko on loppu?

Jos jokin Britannian koko/malli on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten voit lisätä haluamasi koon odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite) ja saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

Tutustu tästä laajaan Brandit-takkivalikoimaamme!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Maihinnousutakkimallinen talvitakki
– Musta
– Taskutilaa
– Hennosti kulutettu pinta
– Lämmin teddyvuori
– Erinomainen arkitakki

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus