1kpl jäljellä

Britti DPM Housut Jungle Camo

Britti DPM Housut Jungle Camo, Aito brittiläinen reisitaskuhousu, käytetty, väri Jungle DPM, tuhtia puuvillaa, erinomaiset reisarit pikkurahalla!

19,00 €

Tyhjennä valinta

Britti DPM Housut Jungle Camo, käytetty, väri Jungle DPM, tuhtia puuvillaa, erinomaiset reisarit pikkurahalla

Britti DPM Housut Jungle Camo

Brittien viidakkotetsaamisen kuvioon verhottu reisitaskuhousu, joka on tehty kestävään kovaa käyttöä vaikeissa trooppisissa olosuhteissa. Aidot armeijan reisitaskuhousut ovat harvoin oikeasti käytännöllisiä arkivaatteita, mutta näiden kanssa oikeasti pärjää kesät ja syksyt vallan mainiosti.

Materiaali

Tuhtia armeijatasoista puuviillaa kuumiin viidakkokeleihin. Kestää kyllä härmäläisen suven yhtä varmasti kuin subtrooppisen ilmanalan haasteet ja kulutuksen.

Muuta

Housuissa on taistelukäyttöä varten erinomaiset säätö- ja kiristysmahdollisuudet. Vaikkei housut päällään sotimaan lähtisi, on vyötäröllä olevista kiristysnaruista, lahkeiden kiristysnyöreistä ja todella kestävistä napituksista tikkauksineen varmasti hyötyä elon tiellä. Kaiken hyvä lisäksi housut toimivat vetoketjulla, joten vedenheitosta tositoimiin on eroa vain muutama sekunti, joka on napitettavaan julppiin verraten taistelutantereella elämän ja kuoleman ero. Taskuja löytyy seuraavasti: Normaalit napitettavat reisitaskut molemmin puolin ja avonaiset etutaskut.

– Brittiarmeijan reisitaskuhousut
– Käytettyjä, erittäin hyväkuntoisia sotilas reisitaskuhousuja
– Valmistaja Compton & Sons & Webb Limited UK
– Tuhtia puuvillaa
– Jungle/Temperate DPM -kuvio
– Aito tetsausreisari!

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus