facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Britti DPM Housut Jungle Camo

14,00 15,00 

0 out of 5

Britti DPM Housut Jungle Camo, Aito brittiläinen reisitaskuhousu, käytetty, väri Jungle DPM, tuhtia puuvillaa, erinomaiset reisarit pikkurahalla!

Poista

Kuvaus

Britti DPM Housut Jungle Camo, käytetty, väri Jungle DPM, tuhtia puuvillaa, erinomaiset reisarit pikkurahalla

Britti DPM Housut Jungle Camo

Brittien viidakkotetsaamisen kuvioon verhottu reisitaskuhousu, joka on tehty kestävään kovaa käyttöä vaikeissa trooppisissa olosuhteissa. Aidot armeijan reisitaskuhousut ovat harvoin oikeasti käytännöllisiä arkivaatteita, mutta näiden kanssa oikeasti pärjää kesät ja syksyt vallan mainiosti.

Materiaali

Tuhtia armeijatasoista puuviillaa kuumiin viidakkokeleihin. Kestää kyllä härmäläisen suven yhtä varmasti kuin subtrooppisen ilmanalan haasteet ja kulutuksen.

Muuta

Housuissa on taistelukäyttöä varten erinomaiset säätö- ja kiristysmahdollisuudet. Vaikkei housut päällään sotimaan lähtisi, on vyötäröllä olevista kiristysnaruista, lahkeiden kiristysnyöreistä ja todella kestävistä napituksista tikkauksineen varmasti hyötyä elon tiellä. Kaiken hyvä lisäksi housut toimivat vetoketjulla, joten vedenheitosta tositoimiin on eroa vain muutama sekunti, joka on napitettavaan julppiin verraten taistelutantereella elämän ja kuoleman ero. Taskuja löytyy seuraavasti: Normaalit napitettavat reisitaskut molemmin puolin ja avonaiset etutaskut.

– Brittiarmeijan reisitaskuhousut
– Käytettyjä, erittäin hyväkuntoisia
– Valmistaja Compton & Sons & Webb Limited UK
– Tuhtia puuvillaa
– Jungle/Temperate DPM -kuvio
– Aito tetsausreisari!

Lisätiedot

Koko

XS, S, S/LONG, M, M/LONG, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä