• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 17kpl jäljellä

Britti DPM Talvirukkaset Liipaisinsormella

Britti DPM Talvirukkaset Liipaisinsormella, käyttämättömät, ranteen kohdalla resori, erillinen liipaisinsormi, grippikuvioitu kämmen, karvavuorelliset, aidot brittiarmeijan ylijäämärukkaset

Harninaista herkkua talven viimaan !

18,95 € 14,00 €

Tyhjennä valinta

Britti DPM Talvirukkaset Liipaisinsormella, käyttämättömät, ranteen kohdalla resori, erillinen liipaisinsormi, grippikuvioitu kämmen, aidot brittiarmeijan ylijäämärukkaset

Britti DPM Talvirukkaset Liipaisinsormella

Mahtavat brittiarmeijan ylijäämärukkaset töihin tai vapaalle. Erikoisuutena lämpimän rakenteen lisäksi erilliset liipaisinsormet molemmissa hanskoissa. Kuvioitu kumitettu grippikämmen varusteiden käsittelyä ja esimerkiksi ajoneuvon ohjaamista varten.

Materiaali

Pintakangas on valmistettu jostain puuvillavoittoisesta sekoitteesta. Kumitettu ja kulutusta kestävä Cordura-kankainen kämmen.

Muuta

Rukkaset myydään tietenkin pareittain ja parit on kiinnitetty toisiinsa kangasvetimien kautta. Vetimet voivat helpottaa hanskojen kuivaamista, mikäli tykkäät kuivata hanskoja roikottaen tai yleisesti tykkään pitää hanskoja naulassa. Hanskat ovat erittäin jämäkät ja kestoa on selkeästi ajateltu myös sotilaskäytössä, sillä hanskojen kämmensyrjän sisäkaari on vahvistettu ampumista ajatellen.

Täältä löydät kaikki aidot ylijäämätuotteemme!

– Brittiarmeijan ylijäämää
– Käyttämättömiä talvirukkasia, erittäin hyväkuntoisia
– Erillinen liipaisinsormi
– Grippikämmen helpottaa esineiden käsittelyä ja vaikka moottorikelkan ajamista
– Brittiläinen vihreä DPM-kuviointi

Saatat myös pitää...