• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Britti Patrol 30L DPM Armeijareppu

Britti Patrol 30L DPM Armeijareppu, armeijan ylijäämää, erinomaisessa kunnossa, kappalekohtaisia käytön jälkiä, DPM-maastokuviointi, iso pääosio ja lisätasku sulkuläpän sisällä, lähellä alppijääkärireppua ja amerikkalaista Alice Packia, brittiarmeijan vakikalustoa 2000-luvulla.

Aitoa oikeaa Britti armeijan ylijäämää!

 

48,00 € 43,20 €

Britti Patrol 30L DPM Armeijareppu, armeijan ylijäämää, erinomaisessa kunnossa, kappalekohtaisia käytön jälkiä, DPM-maastokuviointi, iso pääosio ja lisätasku sulkuläpän sisällä, lähellä alppijääkärireppua ja amerikkalaista Alice Packia, brittiarmeijan vakikalustoa 2000-luvulla

Britti Patrol 30L DPM Armeijareppu

Jos jollekulle on tuttu tuo legendaarinen amerikkalainen ALICE Pack tai saksalaisten alppijääkärin reppu, niin briteillä ja hollantilaisilla olisi tyrkätä vaihtoehdoksi oma rynnäkköreppumallinsa ilman kömpelöä metallikehikkoa. Tämä yksinkertaisesti ”patrol pack” -nimeä kantava pikkureppu on kätevä 30-litarinen päiväreppu tai jopa kolmen päivän reppu, jos osaa pakata kevyesti! Repusta on myös olemassa versio, jossa on kookkaat sivutasku, joten repun runko on osa brittiarmeijan isompia varustekokonaisuuksia. Patrol Packissa nuo kylkitaskujen paikat näkyvät selkeästi kankaassa neliön muotoisina vahvikkeina.

Mitat & kantokyky

Jenkkien standardin NATO-mallisen Alice Packin tyyliin tämäkin rynnäkköreppu on kompaktimpi keskikokoinen kantoväline, joka on suunniteltu 20-25kg painoisen varustetaakan kantamiseen. Repun päätaskun mitat ovat noin 25 x 58 x 25 cm, kun sulkuläpänkin sisään on sullottu kunnolla kampetta.

Muuta

Tähän reppuun voi kiinnittää melkein minkälaisia kilkkeitä tahansa, kunhan käyttää sopivia remmejä tai muita lukollisia laitteita. Alice Packeja tai saksalaisia alppijääkärin reppuja käyttäneet tietävät omat kikkansa, mutta esimerkiksi kevyen kolmen päivän retkivarustuksen tälläiseen saa mukavasti mukaansa. Makuupussi menee joko päätaskuun tai kookkaan sulkuläpän alle, makuualusta vaikka roikkumaan repun alle ja muonat sulkuläpän vetoketjulliseen sisätaskuun. Osan varusteista kiinnittää repun ulkopuolelle irtohihnoilla ja lisätaskujen alice clip -kiinnikkeillä, karabiinihakasill tai molletaskujen soljilla. Materiaalit on vimosen päälle kestävää armeijacanvasta ja käyttöikä todella pitkä, kunhan ei kaatuile nuotioihin tai puimureihin!

– Brittiarmeijan ylijäämää
– Keskikokoinen sotilasreppu
– 30 litraa tilaa
– DPM-maastokuviointi
– Paljon säätövaraa hihnoissa ja kiristysremmeissä
– Iso päästasku
– Kätevä läppäsulku
– Lisätasku läpän alla

Saatat myös pitää...