• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
4kpl jäljellä

Brittien Desert DPM Kenttäpaita

Brittien Desert DPM Kenttäpaita, aitoa kuninkaallisen armeijan ylijäämää, vaalea ”DPM”-aavikkomaastokuvio, kevyt ja hengittävä puuvillakangas, kaksi viistoon suunnattua ylätaskua. Paidoissa on värisävy eroja ja joissakin saattaa tulla mukana arvomerkkejä tai muita kangasmerkkejä ommeltuna kiinni.

19,99 € – 25,00 €

Tyhjennä valinta

Brittien Desert DPM Kenttäpaita, aitoa kuninkaallisen armeijan ylijäämää, vaalea ”DPM”-aavikkomaastokuvio, kevyt ja hengittävä puuvillakangas

Brittien Desert DPM Kenttäpaita

Tästä huokeahintaista ja erinomaisen laadukasta ylijäämäpaitaa kesän rientoihin tai vaikkapa ihan kovaan käyttöön vaellukselle. Vaalea väri on viileä ja kangas mukavan keveää sekä hengittävää. Brittien DPM-kamppeet ovat aina jättäneet hyvän fiiliksen sekä Agentin että asiakkaiden hankinnoissa, eivätkä tämänkertainen erä kenttäpaitoja ole poikkeus. Kaikki paidat ovat joko käyttämättömän tai miltei käyttämättömän veroisia, eikä niissä ole käytön aiheuttamia reikiä tai paikkauksia. Joissain voi olla eriäviä arvomerkkejä tai tarranauhapaikkoja, mutta pääosin paidat ovat täysin iskemättömiä.

Materiaali

Ihan tarkkaa määritelmää paidassa käytetyistä materiaalien suhteista ei ole, mutta kokemuksemme ja saatujen tuotetietojen mukaan kyseessä on puuvillasekoitetta, jossa on perusmateriaalin lisäksi aavistus nylonia tai polyesteriä kestävyyden lisäämiseksi.

Muuta

Paidat ovat tyyliltään rentoja, kuten armeijan kenttäpaidat viime vuosikymmeninä ovat tupanneet olemaan. Ilmoittamamme koot ovat kuitenkin henkilökuntamme sovittamisen ja käsin mittaamisen tulosta, joten kannattaa noudattaa suoraan omaa normaalikokoa paitaa valitessa. Muistakaa toki että paidat ovat malliltaan rentoja, joten ne jäävät normaalikoossaan varsinkin hihoista väljiksi. Mikäli koko askarruttaa, valitse useampi erikokoinen paita ja sovita!

Maastokuvion historiaa

DPM eli Disruptive Pattern Material on Iso-Britannian asevoimien ja lukuisten muiden armeijoiden käyttämän maastokuvioinnin virallinen nimi. Se on myös Indonesian armeijan virallinen maastokuviointi. DPM-kuviointia on joko neliväristä Woodland-tyyppiä tai sitten kolmi- tai neliväristä aavikkotyyppiä. Nyt kyseessä olevan aavikkoväritetyn kenttäpaidan historia juontaa 1980-luvun loppupuolelle ja niin kutsutun No.5 Desert Combat Dress -maastoasuun.

DPM:ää on tehty myös musta-harmaa-valkoisena Urban DPM -versiona ja jopa violetin sävyisenä kuosina, joka on edelleen Swazi Royal Guard -erikoisjoukkojen käytössä.

DPM on sittemmin väistynyt brittien asevoimien käytöstä MTP eli Multi Terrain Pattern -maastokuvion tieltä.

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan maiharit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Brittiarmeijan virallinen aavikkokenttäpaita
– DPM Desert -maastokuvio
– Vaalea
– Viileä
– Erinomainen eräpaita
– Huokea hinta
– Uusia/uudenveroisia

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!